Η παρέλαση τα είχε όλα! Ο αφρικανός σημαιοφόρος, η παραστάτρια με την μαντήλα, οι... ασιάτισες τουρίστριες και το "Ντου" της Ελένης Λουκά!
Www.true.gr

Η παρέλαση τα είχε όλα! Ο αφρικανός σημαιοφόρος, η παραστάτρια με την μαντήλα, οι… ασιάτισες τουρίστριες και το «Ντου» της Ελένης Λουκά!

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την εθνική μας επέτειο. Σήμερα, 28η Οκτωβρίου, το κέντρο της Αθήνας γέμισε… υπερηφάνεια από δεκάδες μαθητές που συμμετείχαν με καμάρι στις παρελάσεις!

Οι εκδηλώσεις έγιναν παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καθώς επίσης και πλήθους κόσμου.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, αντί για τμήματα παρελάσεων από επιλεγμένα σχολεία, συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α’ Αθηνών (σ.σ. δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα.

Μαζί τους, συμμετείχαν επίσης το σώμα Ελλήνων προσκόπων και οδηγισμού.

Οι εικόνες ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακές, για μία ακόμη χρονιά!

Συγκίνηση στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου!

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν όταν παρήλασε η ομάδα των Special Olympics. Τα παιδιά συμμετείχαν στην μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και φυσικά κέρδισαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

https://youtu.be/ItJjb2NSGPk

Φωτογραφία: EurokinissiΦωτογραφία: Eurokinissi

Την παράσταση έκλεψε και ένας πιτσιρικάς σημαιοφόρος από την Αφρική, που κρατούσε την ελληνική σημαία γεμάτος καμάρι!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Φωτογραφία: Eurokinissi

Φωτογραφία: Eurokinissi

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και μια παραστάτρια που φορούσε μαντήλα και κέντρισε τα βλέμματα!

Φωτογραφία: Eurokinissi

Μια ακόμη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είναι αυτή που δείχνει τρεις ασιάτισες να χαίρονται την παρέλαση και με το παραπάνω! Οι τρεις γυναίκες είναι πιθανότατα τουρίστριες και απαθανάτιζαν τα πάντα με τα κινητά τους τηλέφωνα!Φωτογραφία: Eurokinissi

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του newsit.gr

Και ένα… ντου από την Ελένη Λουκά!

Παρέλαση χωρίς Ελένη Λουκά γίνεται; Δεν… γίνεται! Άρχισε να φωνάζει και να χαρακτηρίζει τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου «γερμανοτσολιά» και «εθνοπροδότη»!

Δείτε το βίντεο

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr