Οι Νομάδες, η Μελέτη, ο νέος Ντάνος και ο ρόλος του Αρναούτογλου

Tο μεγάλο στοίχημα του Αντ-1 είναι οι «Νομάδες».

Τα στελέχη του Αντ1 και πιο συγκεκριμένα ο Λάτσιος θέλουν να κερδίσουν το κοινό του αγαπημένου Survivor και δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε όλα τα πρόσωπα. Μάλιστα πρόσφατα έγιναν και αλλαγές αφού όπως έμαθα ένα άτομο που ήταν σίγουρο τελικά τελευταία στιγμή αποχώρησε.
Οι όροι του συμβολαίου σκληροί και τα χρήματα δεν θα διαφέρουν πολύ από εκείνα του Survivor. Ωστόσο τον ΑΝΤ-1 έχουν αποφασίσει να μην υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις στα χρήματα σε ότι αφορά τους επωνύμους. Δηλαδή να μην χρυσοπληρώνεται κάποιος και άλλος να παίρνει ψίχουλα. Κάτι που το κόβω σωστό… η αλήθεια είναι πως εκεί που θεωρούν πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε σχέση με τον ΣΚΑΙ είναι στο θέμα του παρουσιαστή.
Ο Λάτσιος και ο ΑΝΤ-1 γενικά πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Γρηγόρη αφού μπορεί να βγάλει και από τη μύγα ξίγκι και φυσικά είναι πιο έμπειρος από τον Τανιμανίδη. Στον ΣΚΑΙ όπως ήδη σας έχω γράψει αναζητούν τον νέο Ντάνο καθώς ο κόσμος έχει ταυτιστεί μαζί του και πολλοί θέλουν να δουν κάτι αντίστοιχο για να κολλήσουν.
Εκεί έχουν ρίξει περισσότερο το βάρος. Από την άλλη η Μελέτη που ήδη είναι εκτός ΣΚΑΙ δέχεται ακόμα μηνύματα στα σοσιαλ από υποψήφιους που θέλουν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι για να τους βοηθήσει αν μπορεί. Κάτι που ειδικά τώρα, την κάνει έξαλλη καθώς ακόμα και όταν εργαζόταν για τον ΣΚΑΙ είχε πει στον αέρα πως δεν έχει καμία δικαιοδοσία σε κάτι τέτοιο.
Ρε παιδιά. Αφήστε το κορίτσι να ηρεμήσει…

Πηγή /blogs.gossip-tv.gr/nassos