Η Νεαρή Μαζορέτα πηδάει στον Αέρα και το Κοινό κοιτά Αποσβολωμένο. Το Απίστευτο Άλμα της, θα σας Κόψει την Ανάσα!
Www.true.gr

Η Νεαρή Μαζορέτα πηδάει στον Αέρα και το Κοινό κοιτά Αποσβολωμένο. Το Απίστευτο Άλμα της, θα σας Κόψει την Ανάσα!

Ο ακροβατισμός, είναι ένα δύσκολο σπορ – οποιοσδήποτε με άριστες γνώσεις αυτής της τεχνικής, θα συμφωνήσει.

Ωστόσο, μια ικανότατη αθλήτρια τα έκανε όλα να μοιάζουν τόσο εύκολα κατά τη διάρκεια μιας απροσδόκητης παράστασης. Η παγκοσμίως διάσημη Angel Rice, έδειξε σε μια γυμναστική ακαδημία, στις μαζορέτες, αυτό για το οποίο έχει γεννηθεί.

Όλοι όσοι παρευρίσκονταν εκεί, κοιτούσαν με ενθουσιασμό! Τα ντοκουμέντα που κατέγραψε το βίντεο έγιναν γρήγορα viral και είναι εύκολο να καταλάβουμε το γιατί …

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι μαζορέτες δεν είναι αθλήτριες. Ωστόσο, η Angel, μαζορέτα και επαγγελματίας ακροβάτης, απέδειξε σε όλους ότι κάνουν λάθος.

Οι γονείς της, την προώθησαν στο να μάθει ακροβατικά από τότε που ήταν νήπιο – μέσα σε λίγους μήνες, είχε γίνει σαφές ότι είναι μια εξαιρετική αθλήτρια που πρόκειται να κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα.Καθώς μεγάλωσε, η Angel τελειοποίησε τις δεξιότητές της και σύντομα άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με την Αμερικανική Ομάδα Γυμναστικής Ισχύς.

Τώρα, διασχίζει τη χώρα και διδάσκει στις νεαρές μαζορέτες πώς να κάνουν ακροβατικά όπως και αυτή.

Μετά από περισσότερο από μια δεκαετία πρακτικής – πολλές από τις οποίες δαπανήθηκαν σε διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου – είναι σωστό να πούμε ότι η Angel, είναι αστέρι σε αυτό που κάνει.Οι μαζορέτες που την παρακολουθούν τριγύρω, είναι πολύ εντυπωσιασμένες με αυτά που κάνει.

Από την εποχή που το βίντεο μοιράστηκε στο διαδίκτυο, περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν παρακολουθήσει και σχεδόν όλοι το έχουν μοιραστεί με τους φίλους και τους αγαπημένους τους.

Προφανώς, οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο εκτιμούν το απίστευτο ταλέντο της. Ας ελπίσουμε ότι θα κυκλοφορήσουν και άλλα τέτοια βίντεο στο διαδίκτυο, μελλοντικά!

Credit: faithtap.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr