Η Μυρωδιά Φρέσκιας Σάρκας είχε Πλημμυρίσει το Δωμάτιο. Αυτό που Βρήκαν οι Αστυνομικοί στα Σεντόνια τους, τους έκανε να Παγώσουν.

Αυτές οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν ότι χτύπησαν δύο παιδιά στη διάρκεια 22 ωρών και σκότωσαν ένα από αυτά. Τα παιδιά είχαν κτυπηθεί σε ένα μοτέλ στο Middletown του Οχάιο και οι τραυματισμοί τους ήταν τόσο σοβαροί που οι αστυνομικοί και οι γιατροί έφυγαν από τη σκηνή του εγκλήματος σοκαρισμένοι.

Οι αρχές δήλωσαν ότι τα αγόρια ηλικίας 5 και 6 ετών ήταν τυλιγμένα σε σεντόνια και τους επιτέθηκαν αφού ένας από αυτούς ήθελε φαγητό. Η Theresa Hawkins-Stephens, η 26χρονη μητέρα των αγοριών, συνελήφθη μαζί με τη φίλη της, Rachel Bostian, για το θάνατο του. Και οι δύο κατηγορήθηκαν για δολοφονία, για κακομεταχείριση και απειλή σε παιδιά.

Η μητέρα του Bostian, η 56χρονη Ramona Bostian, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εγκληματική επίθεση και παιδική απειλή. Πολλοί σοκαρίστηκαν από την ιστορία και ζητούν την μέγιστη τιμωρία για τις γυναίκες για αυτό που έκαναν. «Οι εφιάλτες δεν τελειώνουν ποτέ», σχολίασε ένας αναγνώστης του Mad World News στη σελίδα του στο Facebook.


«Ένα ζευγάρι λεσβιών ηλικίας 26 και 29 ετών μαζί με μια άλλη μητέρα σκότωσαν τα 2 αγόρια, ηλικίας 6& 5. Τους χτύπησαν μέχρι τον θάνατο. Μα πόσο ανεγκέφαλες που σκοτώσανε τόσο σκληρά τα δικά τους παιδιά. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος για αυτό που έγινε».

«Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ άρρωστες στο κεφάλι» σχολίασε ένας άλλος αναγνώστης. «Τους χρειάζεται θανατική ποινή και κανένα έλεος, όπως δεν έδειξαν εκείνες στα αγόρια.»

Credit: americanow.com