Η Μικρή στις Φωτογραφίες Είναι Μία από τις Πιο Διάσημες και Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο
Www.true.gr

Η Μικρή στις Φωτογραφίες Είναι Μία από τις Πιο Διάσημες και Όμορφες Γυναίκες στον Κόσμο

Στη μνήμη της και προς εορτασμό όλων όσων πέτυχε πριν το νήμα της ζωής της κοπεί τραγικά, ο αδελφός της, Τσάρλς, δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παιδικά της χρόνια.

Το βίντεο δείχνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως παιδί να παίζει με τον αδελφό της, να κάνει ποδήλατό, να γεμίζει μια πισίνα, και να χορεύει.

Στις 31 Αυγούστου θα γίνει η 20η επέτειος του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.


Ο Τσαρλς δημοσίευσε τις ταινίες της αδερφής του για το ντοκιμαντέρ The Story of Diana, ένα ειδικό αφιέρωμα δύο επεισοδίων στο ABC στις 9 Αυγούστου 2017.

«Υπάρχει κάτι πολύ ενοχλητικό για αυτές τις ταινίες, γιατί, φυσικά, όταν μεγάλωσε, βίωνε το παιχνίδι του θανάτου με τα μέσα ενημέρωσης», λέει ο Jess Cagle, εκδότης του περιοδικού People και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.


Μαζί με αυτή τη σπάνια ματιά στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ μοιράστηκε επίσης τις νέες οικογενειακές φωτογραφίες της μαζί με τους γιους της, τον Ουίλιαμ και τον Χάρι. Το παλάτι έχει επίσης ανοίξει μια έκθεση του γραφείου της και άλλα αντικείμενα από την ιδιωτική συλλογή της που τα επέλεξαν οι γιοι της.

Οι Πριγκίπισσες Γουίλιαμ και Χάρι μοιράστηκαν επίσης προσωπικές αναμνήσεις και φωτογραφίες της μητέρας τους στο ντοκιμαντέρ Νταϊάνα, Η Μητέρα μας: Η ζωή και η κληρονομιά της. Οι πρίγκιπες μιλούν για το τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν μαζί της μόλις σε ηλικία 15 και 12 ετών.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr