Η Μικρή Μαντλίν Ζει. Αυτοί που την Απήγαγαν Σκοπεύουν να Πάρουν Πολλά Λεφτά!
Www.true.gr

Η Μικρή Μαντλίν Ζει. Αυτοί που την Απήγαγαν Σκοπεύουν να Πάρουν Πολλά Λεφτά!

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, ισχυρίζεται ότι η Madeleine McCann είναι ακόμα ζωντανή και να κρατείται αιχμάλωτη από διακινητές ανθρώπων, 12 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Η εκπομπή με όνομα «Η Εξαφάνιση της Madeleine McCann» είχε κανονιστεί για προβολή το 2017. Αλλά οι γονείς του αγνοουμένου κοριτσιού, Kate και Gerry αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.

Η σειρά υπέστη καθυστερήσεις, καθώς οι εμπλεκόμενοι χορηγοί, πίστευαν πως θα μπορούσε να ακυρωθεί λόγω έλλειψης νέου υλικού.

Ο Clarence Mitchell, ο πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας, είπε : «Η Kate και ο Gerry, καθώς και η ευρύτερη οικογένεια και φίλοι τους, προσεγγίστηκαν πριν από μερικούς μήνες, για να συμμετάσχουν στο ντοκιμαντέρ.

«Η Kate και ο Gerry δεν επιθυμούσαν να γίνει, διότι δεν θεωρούσαν πως θα βοηθούσε στην αναζήτηση της Maddie σε πρακτικό επίπεδο και για αυτό το λόγο, επέλεξαν να μην ασχοληθούν».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τον κορυφαίο Βρετανό αστυνομικό Jim Gamble, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η υπόθεση θα λυθεί «εντός της διάρκειας ζωής του».

«Κάθε χρόνο τεχνικές, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης προσώπου, γίνονται όλο και καλύτερες.


«Και καθώς χρησιμοποιούμε αυτή την τεχνολογία για να επανεξετάσουμε αυτό που βρήκαμε στο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό, κάτι που γνωρίζουμε ήδη, θα αποκτήσει επιτέλους νόημα».

Άλλοι εμπειρογνώμονες που εμφανίζονται στο ντοκιμαντέρ, πιστεύουν πως είναι πιο πιθανό να «κρατηθεί ζωντανό» το κορίτσι από τους διακινητές, λόγω της οικονομικής της αξίας, ως «κοπέλα βρετανικής μεσαίας τάξης».

Ο ιδιωτικός ερευνητής Julian Peribanez, ο οποίος μισθώθηκε από την οικογένεια McCann, υποδηλώνει ότι οι διακινητές συνήθως πηγαίνουν για παιδιά χαμηλότερης τάξεις από χώρες του τρίτου κόσμου ».

«Αυτή είναι η κύρια πηγή προμήθειας αυτών των συμμοριών. Η αξία που έχει η Madeleine είναι πραγματικά υψηλή, που αν την απήγαγαν, το έκαναν επειδή στόχευαν για πολλά χρήματα ».
Ντετέκτιβ κατηγορεί τους γονείς, πως κάλυψαν τον θάνατο της κόρης τους, σε εξοχικό διαμέρισμα πριν από περίπου 12 χρόνια.

Ένας φίλος των McCann δήλωσε: «Η Kate και ο Gerry θα τρομοκρατηθούν αν μάθουν ότι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει ο κ. Amaral ο οποίος τους έχει προκαλέσει τόσο πολύ κακό και πόνο τα χρόνια. «Ήταν αγκάθι στις ζωές μας από την αρχή».

Η κα. McCann, στο βιβλίο της «Madeleine» του 2011, γράφει για τον κ. Amaral: «Αυτός ο άνθρωπος μας έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη αναστάτωση και θυμό, εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφέρθηκε απέναντι στην κόρη μου, Madeleine και την αναζήτηση που κάνουμε για να την βρούμε.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr