Η Μεταμόρφωση της 15ετίας: 33 χρόνια γάμου και όταν τελειώσαν μαζί τους Δεν γνώριζε τον άντρα της
Www.true.gr

Η Μεταμόρφωση της 15ετίας: 33 χρόνια γάμου και όταν τελειώσαν μαζί τους Δεν γνώριζε τον άντρα της

 Έχετε κάνει ποτέ μια ριζική αλλαγή παρέα με το άλλο σας μισό; Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, πάμε στοίχημα ότι αν δείτε το παρακάτω βίντεο του διάσημου κομμωτή με το παρατσούκλι Makeover Guy, θα σας εμπνεύσει να το κάνετε! Αλλά ας σας παρουσιάσουμε πρώτα το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί.

Η Τζέιν και ο σύζυγός της είναι παντρεμένοι επί 33 χρόνια και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν ακόμα έφηβοι. Ο σύζυγος μοιάζει πολύ με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Big Lebowski, τον «The Dude». Η εμφάνιση της Jane δεν είναι εξίσου ακραία με του συζύγου της, αλλά αφήνει χαλαρά τα μαλλιά της.

Πριν κάνουν το makeover, το ζευγάρι σε συνέντευξη του εξηγεί πώς ξεκίνησε η σχέση τους πριν από πολλά χρόνια. Προφανώς, ο σύζυγος ήταν λίγο καζανόβας πριν γνωρίσει την Τζέιν.


Όταν εκείνος της πρότεινε να βγουν ραντεβού, εκείνος ήταν ακόμα στο Λύκειο και όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού η Τζέιν ήταν φοιτήτρια.

Τώρα, ας μιλήσουμε για το makeover. Ο Makeover Guy τους χάρισε μια εκπληκτικά νέα εμφάνιση. Δείτε την φοβερή μεταμόρφωση του ζευγαριού στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr