Η Μαρί Κωνσταντάτου γύρισε σελίδα στη Ζωή της: Ο καινούριος της Έρωτας και η Δικαστική διαμάχη
Www.true.gr

Η Μαρί Κωνσταντάτου γύρισε σελίδα στη Ζωή της: Ο καινούριος της Έρωτας και η Δικαστική διαμάχη

Μαρί Κωνσταντάτου | O νέος έρωτας στη ζωή της, τα αρνητικά σχόλια & η δικαστική διαμάχη – Γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της….-

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η Μαρί Κωνσταντάτου, μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της, Μίνωα, έχει προχωρήσει της ζωής και ένας νέος άντρας βρίσκεται πλέον στο πλευρό της.

Πρόσφατα, η όμορφη ηθοποιός / παρουσιάστρια «διασκέδασε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο- κάτι που αδίκως σχολιάστηκε αρνητικά και με ειρωνεία. Με τον πρώην σύζυγό της, η Μαρί Κωνσταντάτου έζησαν αρκετά χρόνια μαζί. Κάποια στιγμή ήρθε ο χωρισμός. Είναι τόσο τραγικό να συνεχίσει τη ζωή της και να διασκεδάσει; Δε θα ήταν υποκριτικό να κάνει το αντίθετο; Άλλωστε το πώς νιώθει πραγματικά ο καθένας στην ψυχή του και τί μπορεί να έχει συμβεί, οι άλλοι δεν είναι σε θέση να το γνωρίζουν…Είναι μια νέα, όμορφη γυναίκα η οποία έχει κάθε δικαίωμα να είναι ευτυχισμένη…

Όπως αναφέρει δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, στο πλευρό της το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται ένας άντρας που στέκεται διακριτικά δίπλα της.

Η Μαρί, δε, είναι τόσο ερωτευμένη, που σκέφτεται να πραγματοποιήσουν και επίσημη εμφάνιση μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Κυριακού για να μην χρησιμοποιηθεί αυτό εναντίον της.

ΠΗΓΗ: klik.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr