Η «Κόλαση» ενός Ετοιμοθάνατου Άντρα: Φρικιαστικό αλλά και Συγκλονιστικό ταυτόχρονα... Ένα Βίντεο Γροθιά στο Στομάχι
Www.true.gr

Η «Κόλαση» ενός Ετοιμοθάνατου Άντρα: Φρικιαστικό αλλά και Συγκλονιστικό ταυτόχρονα… Ένα Βίντεο Γροθιά στο Στομάχι

Μία ταινία μικρού μήκους που δείχνει έναν ετοιμοθάνατο άντρα έχει ονομαστεί το πιο φρικιαστικό βίντεο της χρονιάς. Μπορεί να μην κρατάει πολύ αλλά είναι τόσο γραφικό που θα σας σπαράξει την καρδιά.

Δείχνει την τελευταία, αγωνιώδη μέρα του 56χρονου Greg Sims, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2005.

Αυτό που κάνει το βίντεο ακόμα πιο φρικιαστικό είναι το γεγονός πως όλα όσα βλέπετε είναι αληθινά. Ο πόνος είναι αληθινός. Η οδύνη είναι αληθινή. Θα θέλετε όσο τίποτα να πατήσετε το κουμπί για να σταματήσει.

Στην διάρκεια της ταινίας φαίνεται ο Mr Sims να έχει σπασμούς και να πονάει. Σε  μία στιγμή έριξε ακόμα και τον εαυτό του κάτω από το κρεβάτι του νοσοκομείου.Φαίνεται η οικογένειά του να υποφέρει καθώς τον βλέπουν να ζει έναν εφιάλτη χωρίς να μπορούν να τον βοηθήσουν:

Σκηνοθετήθηκε από τον Justin Kurzel ως μέρος μίας καμπάνιας για να νομιμοποιηθεί η ευθανασία στην Victoria της Αυστραλίας. Όταν το έφτιαξαν, η κυβέρνηση ετοιμαζόταν να συζητήσει τους νόμους αυτούς στο κοινοβούλιο.

Είπε: «Δεν κάνετε λάθος – η ιστορία του Greg Sims είναι αληθινή. Αυτό που πέρασε το περνάνε μόνο λίγα άτομα αλλά θα συνεχίσουν να το περνάνε εκτός και αν υπάρχουν και άλλες επιλογές για το πώς να σταματήσεις την ζωή σου.»Η κόρη του Mr Sims, Nia, πήρε και εκείνη μέρος στην δημιουργία του βίντεο δίνοντας λεπτομέρειες στην ομάδα για τις τελευταίες μέρες του πατέρα της.

Το βίντεο είναι αρκετά ενοχλητικό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια και να μην βλέπουμε την φρικτή πραγματικότητα που κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αναγκασμένοι να βιώνουν.

Τελικά, το κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ του νόμου. Η ευθανασία θα είναι νόμιμη στην Victoria από το 2019.

Ποιες είναι οι απόψεις σας πάνω στο θέμα;

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr