Η Κόμπρα που Πήρε για Κατοικίδιο τον Τσίμπησε στο Χέρι. Δευτερόλεπτα μετά το Χέρι ΔΕΝ αναγνωρίζονταν.
Www.true.gr

Η Κόμπρα που Πήρε για Κατοικίδιο τον Τσίμπησε στο Χέρι. Δευτερόλεπτα μετά το Χέρι ΔΕΝ αναγνωρίζονταν.

Ένας έφηβος από την Ινδονησία δαγκώθηκε από την κόμπρα που είχε για κατοικίδιο και ανέβασε φωτογραφίες από την πληγή του στα social media ζητώντας βοήθεια.

Πέθανε μόλις 12 ώρες μετά. Το αγόρι λεγόταν Aril και δαγκώθηκε στο χέρι από το φίδι ενώ προσπαθούσε να το βγάλει φωτογραφία στο σπίτι του στο Bundung Regency της Ινδονησίας.

Το 14χρονο αγόρι ανέβασε τις δύο πρώτες εικόνες στον λογαριασμό του στο WhatsApp και ήταν η προσπάθειά του να φωτογραφήσει την κόμπρα αφού της έκανε μπάνιο.Η δεύτερα εικόνα δείχνει αίμα στο χέρι του και προσπάθησε να δέσει και ένα κορδόνι γύρω από το άκρο του για να εμποδίσει το δηλητήριο από το να εξαπλωθεί στο υπόλοιπο σώμα του.

Το αγόρι προσπάθησε να βρει βοήθεια με την ανάρτηση που έκανε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είχε γράψει: «Εάν οποιοσδήποτε θεωρεί πως είναι φίλος μου, να με πάει στο νοσοκομείο.»Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία ώρα μετά αλλά πέθανε την ίδια μέρα. Σύμφωνα με αναφορές, ο Aril είχε πολλά φίδια.

Ήταν επίσης μέλος μίας μη κυβερνητικής οργάνωσης που οργάνωναν παραστάσεις με επικίνδυνα ερπετά για να βγάλουν χρήματα ώστε να βοηθήσουν θύματα φυσικών καταστροφών.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr