Η Κοιλιά του είχε Πρηστεί σαν Μπαλόνι, αλλά δεν Μπορούσε να Πάει Τουαλέτα. Δείτε την Τραγική του Κατάληξη...
Www.true.gr

Η Κοιλιά του είχε Πρηστεί σαν Μπαλόνι, αλλά δεν Μπορούσε να Πάει Τουαλέτα. Δείτε την Τραγική του Κατάληξη…

Υπήρχε ένας άντρας που σε όλη του την ζωή πήγαινε για την ανάγκη του περίπου μία φορά κάθε μήνα. Ο άντρας υπέφερε από την ασθένεια του Hirschsprung, κατά την οποία τα νευρικά κύτταρα στο κόλον δεν λειτουργούν σωστά.

Έτσι, τα απόβλητα δεν μπορούν να μετακινηθούν και προκαλείται έντονη δυσκοιλιότητα. Στην περίπτωση αυτού του άντρα, ήταν γενικά ένα υγιές μωρό και το μόνο πρόβλημα ήταν πως είχε μεγάλη κοιλιά και λίγη δυσκοιλιότητα.

Όταν όμως έγινε 1,5 ετών, τα πράγματα χειροτέρεψαν πολύ. Όσο μεγάλωνε, είχε προβλήματα με την δυσκοιλιότητα και η κοιλιά του πρηζόταν. Μέχρι να πάει 16, πήγαινε περίπου μία φορά τον μήνα στην τουαλέτα.Παρόλο που οι γιατροί ήξεραν πως είχε σοβαρό πρόβλημα με το κόλον του, μία επέμβαση θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Εξάλλου, ήταν στο 1890.

Τελικά, πέθανε στην ηλικία των 29 λόγω της πάθησής του. Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ενώ προσπαθούσε να κάνει την ανάγκη του.Μετά τον θάνατό του, οι χειρούργοι αφαίρεσαν το κόλον του που βρέθηκε να περιέχει 18 κιλά αποβλήτων και είχε διάμετρο 76 εκατοστά.

Τώρα, το έντερό του είναι έκθεμα στο μουσείο Mütter στις ΗΠΑ.

Credit: 9gag.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr