Οι Κάτοικοι Έλεγαν Πως Τέτοιο Φίδι Δεν Έχουν Ξαναδεί. Προσέξτε ΠΩΣ Φαίνεται Δίπλα του ο Αστυνομικός.
Www.true.gr

Οι Κάτοικοι Έλεγαν Πως Τέτοιο Φίδι Δεν Έχουν Ξαναδεί. Προσέξτε ΠΩΣ Φαίνεται Δίπλα του ο Αστυνομικός.

Η Αυστραλία είναι γνωστή για τα πολλά ανατριχιαστικά πλάσματά της και οι κάτοικοι φαίνεται να βλέπουν συχνά αράχνες, φίδια και άλλα τέτοια.

Συγκριτικά με τα φίδια και τις αράχνες που βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα αντίστοιχα πλάσματα στην Αυστραλία είναι συνήθως αρκετά μεγαλύτερα. Ή ίσως απλά, παρουσιάζονται πιο συχνά.

Ένας τεράστιος πύθωνας αναγκάστηκε να παρουσιαστεί πρόσφατα. Όταν δύο αστυνομικοί έβγαιναν περιπολίες μια νύχτα κοντά στο Wujul Wujul στη βορειοανατολική Αυστραλία, συνάντησαν ένα πύθωνα.

Οι δύο αστυνομικοί είδαν το φίδι από το εσωτερικό του αυτοκινήτου όπου καθόταν, αλλά ήθελαν να δουν πόσο μεγάλο ήταν. Έτσι, ο λοχίας Μπεν Τόμ έστειλε τον συνάδελφό του, ενεργό ανώτερο αστυφύλακα, τον Chris Kenny να σταθεί δίπλα στο θηρίο.

Η φωτογραφία τα λέει όλα. Ο αστυνομικός του Κουίνσλαντ, μοιάζει μινιατούρα δίπλα στον πύθωνα, που φαίνεται ότι θα μπορούσε να τυλίξει το σώμα του αξιωματικού αρκετές φορές.

Θέλοντας να επιδείξουν το ασυνήθιστα μεγάλο εύρημα τους, ο αξιωματικός δημοσίευσε τη φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο…«Αρχηγέ, θα χρειαστούμε μια μεγαλύτερη σκάλα. Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας περιπολίας κοντά στο Wujul Wujul, οι αξιωματικοί αναγκάστηκαν να περιμένουν να περάσει αυτός ο πύθωνας το δρόμο.»

Το φίδι δεν έκατσε για πολύ και έφυγε μακριά λίγο μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Η φωτογραφία έλαβε σχεδόν 18.000 shares και 31.000 αντιδράσεις.

Οι σχολιαστές κοινοποίησαν τα εξής…«Χρειάζομαι έναν χάρτη της περιοχής και π.χ. περίπου 20000000 kqm τριγύρω, για να βεβαιωθώ ότι δεν θα πάω ποτέ εκεί κοντά.»

«Έπρεπε να στρίψω. Τα πόδια μου δεν μπορούσαν καν να αγγίξουν τα πεντάλ…. ήταν στο παρμπρίζ;»

Το φίδι, το οποίο αναγνωρίστηκε ως πύθωνας θάμνων, εκτιμάται ότι έχει μήκος πέντε μέτρων. Αυτό έχει αναγνωριστεί ως το μεγαλύτερο φίδι της Αυστραλίας και μπορούν να μεγαλώσουν μέχρι οκτώ μέτρα σε μήκος.

Ενώ δεν είναι δηλητηριώδεις, μπορούν να σκοτώσουν το θήραμά τους με συστολή. Το τρομακτικό μέρος αυτών των φιδιών, είναι ότι έχουν την τάση να μπερδεύονται στο περιβάλλον τους και να γλιστράνε στα πιο απίθανα μέρη.

Credit: awmheadlines.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr