Η Ηρωίδα της Ημέρας… 3χρονο Koριτσάκι Έσωσε τον Μπαμπά του Από Εγκεφαλικό Κάνοντας Μόνο Ένα Πράγμα!

Ένα τρίχρονο κορίτσι έσωσε τον πατέρα της χρησιμοποιώντας το FaceTime για να καλέσει την μητέρα της και να ειδοποιήσει τον γείτονα ενώ πάθαινε εγκεφαλικό.

Η Molly McCabe ήταν με τον πατέρα της Trevor, 27, όταν ξαφνικά κατέρρευσε και άρχισε να έχει σπασμούς στο πάτωμα μπροστά της.

Το μικρό κορίτσι κάλεσε την μητέρα της Devon με το iPhone αλλά δεν απάντησε την πρώτη κλήση γιατί δούλευε ως νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Virginia.

Ευτυχώς, η Molly κάλεσε ξανά μετά από 15 λεπτά και αυτή τη φορά το απάντησε αμέσως.

Η Ms McCabe κάλεσε έναν γείτονα που έτρεξε στο σπίτι και κάλεσε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί είπαν πως αυτός ο τύπος εγκεφαλικού είναι θανατηφόρος στο 85% των περιπτώσεων γιατί χτυπάει το σημείο του εγκεφάλου που ελέγχει την αναπνοή και τον παλμό της καρδιάς.

Ο McCabe είχε πάει για καγιάκ με την οικογένειά του την μέρα πριν το περιστατικό και έβλεπαν μαζί πυροτεχνήματα.

Οι γιατροί ελπίζουν τώρα να αναρρώσει πλήρως αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Ωστόσο, ήδη τα πάει πολύ καλύτερα.

Θα χρειαστεί αρκετές επεμβάσεις και ανάρρωση μέχρι να γίνει καλά, αλλά οι γιατροί ελπίζουν έτσι να μην πάθει ξανά παρόμοιο περιστατικό.

Ο πατέρας δεν είχε ιδέα πως η Molly ήξερε να χρησιμοποιεί το FaceTime και είπε επίσης πως πρόσεχε την μικρότερη αδερφή της όσο ο πατέρας πάθαινε εγκεφαλικό.

Τώρα γίνεται έρανος για την ανάρρωση του McCabe και έχουν συγκεντρωθεί περίπου $50,000 από περισσότερους από 350 ανθρώπους σε 5 μόλις μέρες.  

Πηγή