Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άλλαξε το όνομά της στην Αμερική

Πάνω από ένα χρόνο μοναδικών εμπειριών ζει στην Αμερική η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, κυνηγώντας το… αμερικανικό όνειρο μαζί με τον σύντροφό της. Η ηθοποιός μένει στο Λος Άντζελες και παράλληλα με κάποιες δουλειές εκεί, παρακολουθεί και μαθήματα υποκριτικής.

Ενάμιση χρόνο μετά την μετακόμισή της στην Αμερική, η Τριανταφυλλίδου θα κάνει επιτέλους της στην αμερικανική τηλεόραση σε μία κωμική και πολλά υποσχόμενη σειρά με το όνομα Swedish Dicks. Και επειδή το όνομα Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι λίγο μεγάλο για καριέρα στο εξωτερικό, το έκοψε και το έκανε Joanna Fyllidou.

Η ίδια μίλησε για τη νέα σειρά που θα εμφανιστεί στο greekreporter: «Το Swedish Dicks είναι μία σειρά εμπνευσμένη από τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας και έχει μεγάλο κοινό στις Βόρειες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για concept από τους Viking Brothers. Πρωταγωνιστούν οι Peter Stormare και Johan Glans (ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός στη Σουηδία) και πρόκειται για δύο Σουηδούς ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες, που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και καταλήγουν σε σπαρταριστές στιγμές».

Moments at home are much more than #lonelystories! #Schweppes #separatingwomenfromgirls #CharacterRequired


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις

Another day, another #adventure ! #tbd #outdoors #fun


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις

Πηγή tilestwra.com