«Οι Γυναίκες ΤΟ Κοιτάζουνε και Όλες με Λυπούνται. Καμιά τους Δεν το Δέχεται Πως είναι Τόσο Μικρούλι…»

Ένας «γενναίος» άντρας μίλησε σε μία εκπομπή για το πώς είναι η ζωή έχοντας πολύ μικρό μόριο – παρόλο που οι παρουσιαστές παραδέχτηκαν πως ένιωσαν κάπως άβολα όταν έδειξε το μέγεθος του μορίου του σε πλήρη στuση.

Ο Ant Smith έχει υποφέρει πολύ σε όλη του τη ζωή επειδή το μόριό του έχει μήκος 2,5 εκατοστά αλλά τώρα θέλει να ενθαρρύνει άλλους άντρες με παρόμοιο πρόβλημα να είναι περήφανοι και χαρούμενοι. 

Ο 50χρονος ποιητής έγινε γνωστός για το μήκος του μορίου του όταν έγραψε ένα ποίημα με όνομα ‘Shorty’ το 2015.

Από τότε, έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Small Ρe ni s Bible» που εξηγεί τα προβλήματα του να έχεις μικρό ανδρισμό με χιούμορ και αληθινές ιστορίες.

Στην εκπομπή, του ζητήθηκε να δείξει στον πίνακα πώς είναι το μόριό του πριν και μετά την στuση, σε σύγκριση με ένα κανονικό.

Είπε πως το να κρατήσει το βάρος του υπό έλεγχο ήταν ένας από τους τρόπους που προσπάθησε να σιγουρέψει πως δεν θα έχανε πολύτιμα εκατοστά από το μοριο του.

Πρόσθεσε: «Για πολλά χρόνια σκεφτόμουν πως δεν ήμουν φυσιολογικός αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι πολλοί που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα.»

Ενώ οι θεατές παίνεψαν το ότι μίλησε ανοιχτά, εκείνος παραδέχτηκε πως ένιωσε αρκετά παράξενα.

Είπε όμως πως η γυναίκα του δεν ήξερε πως είχε κάποιο θέμα ή πως υπήρχε πρόβλημα, παρόλο που ήταν μαζί 16 χρόνια. Ο Ant ζει μαζί με την γυναίκα του, Christine, στο Barking του ανατολικού Λονδίνου. 

Για να θεωρείται ένας άντρας ότι πάσχει από αυτό, πρέπει το μόριό του να είναι λιγότερο από 7 εκατοστά σε πλήρη στύση.

Πηγή