Οι γυναίκες απάντησαν στο τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να τους χαρίσει έναν δυνατό opγασμό
Www.true.gr

Οι γυναίκες απάντησαν στο τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να τους χαρίσει έναν δυνατό opγασμό

Συνήθως, όταν καλούμαστε να σκεφτούμε πως θα ένας άντρας θα δώσει στην γυναίκα έναν πολύ δυνατό οpγασμό, τότε το μυαλό μας πάει σε συγκεκριμένα σημεία, που απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το μυαλό λοιπόν θα πάει στο μέγεθος, στην αντοχή και γενικότερα στα κόλπα που έχουν μάθει να χρησιμοποιούμε. Βέβαια, αυτά όπως ξέρετε δεν φτάνουν πάντα. Αμέσως μετά, θα σκεφτούμε ότι πρέπει να έχουμε εξυπνάδα ή λεφτά για να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Μια νέα έρευνα ρίχνει φως σε όλη αυτή την σκέψη και βάζει τα πράγματα στην θέση τους.


Οι γυναίκες λοιπόν απάντησαν και τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό «Socioaffective Neuroscience & Psychology», έδειξαν πως ο οpγασμός έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την γοητεία του άντρα. Οπότε μην σας κάνει εντύπωση ότι πρώτο στη λίστα των γυναικών τερματίσει το χιούμορ.

Αμέσως μετά και κατά σειρά ακολουθούν η ελκυστικότητα, η δημιουργικότητα, η εκφραστικότητα, η εμπιστοσύνη που εμπνέουν και η οσμή του σώματος. Οπότε, αν πιστεύετε πως η έρευνα είναι σωστή, ξεκινήστε με το χιούμορ και όλα τα άλλα θα έρθουν…

Πηγή e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr