Οι Γιατροί Σοκαρισμένοι Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους. Τέτοιο Πράγμα Δεν Είχαν Αφαιρέσει Ξανά από Ασθενή.
Www.true.gr

Οι Γιατροί Σοκαρισμένοι Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους. Τέτοιο Πράγμα Δεν Είχαν Αφαιρέσει Ξανά από Ασθενή.

Οι γιατροί στην Ινδία είδαν κάτι πολύ σοκαριστικό. Ένας 16χρονος ήρθε στο νοσοκομείο και παραπονιόταν για πόνους στην μέση. Δεν ήξερε ποιο ήταν το πρόβλημα και ζητούσε την βοήθεια των γιατρών.

Αφού κατάλαβαν το πρόβλημα του πόνου του Arjun Sah, οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τον χειρουργήσουν. Τι είχε προκαλέσει τον πόνο του; Ο έφηβος είχε φάει πάνω από 300 γραμμάρια πλαστικού και ξύλου.

Οι γιατροί δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Έπρεπε να του κάνουν δύο επεμβάσεις για να τα βγάλουν όλα. Τώρα, θα χρειαστεί να κάνει και άλλη μία επέμβαση για να σιγουρευτούν οι γιατροί πως το πεπτικό σύστημά του δεν έχει μέσα ξένα αντικείμενα.

Αφού αποκαλύφτηκε η αλήθεια, ο Arjun παραδέχτηκε πως είχε εθιστεί στο να τρώει πλαστικό και ξύλο. Παρόλο που η οικογένειά του ήξερε την συνήθειά του, δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν.Επειδή ο Arjun ήξερε πως οι γονείς του ήταν αντίθετοι με την συνήθεια που είχε, ξεκίνησε να τρώει πλαστικό στα κρυφά όταν κανείς δεν μπορούσε να τον δει.

Επειδή είχε φάει πάρα πολύ πλαστικό και ξύλο, τα υλικά είχαν μπλοκάρει το έντερό του και δεν μπορούσε να περάσει ούτε το νερό μέσα από το σώμα του.Τώρα, οι γιατροί τον συμβούλεψαν να πάει σε ψυχίατρο και να σταματήσει τον εθισμό του.

Credit: awmheadlines.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr