Οι Γιατροί Δεν Πίστευαν Αυτό που Έβλεπαν στα Γεννητικά Όργανα του Μωρού. Αμέσως Πήραν την Αστυνομία για να Συλλάβουν τους Γονείς.

Ένα ζευγάρι από την Οκλαχόμα συνελήφθη αφού οι νοσοκόμοι τους κατηγορούν για «τη χειρότερη περίπτωση κακοποίησης παιδιών που είχαν δει ποτέ».

Ο Kevin Fowler, 25 ετών, και η Aislyn Miller, 24 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για κακοποίηση παιδιών, αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση ιατρικού προσωπικού σε μονάδα φροντίδας.

Η αστυνομία του Owasso κλήθηκε από μια μονάδα φροντίδας για μια υπόθεση κακοποίησης παιδιών, αφού το προσωπικό είδε την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν τα παιδιά. Τα δίδυμα βρέφη χαρακτηρίστηκαν ως εξαιρετικά κοκαλιάρικα, με εξάνθημα και πληγές.


Το ένα μωρό φέρεται να είχε ένα σκουλήκι που σερνόταν έξω από τα γεννητικά όργανα του, ενώ το άλλο είχε μια μολυσμένη πληγή στο δάχτυλό του. Σύμφωνα με αναφορές, κόπρανα βρέθηκαν επίσης στο αυτί ενός από τα μωρά.

Ένας αστυνομικός, αφού είδε την κατάσταση των βρεφών, δήλωσε ότι ήταν η χειρότερη περίπτωση παιδικής κακοποίησης που είχε δει ποτέ. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές συμφώνησαν με τη δήλωση.

Μια νοσοκόμα είπε στους αξιωματικούς ότι τα βρέφη έμοιαζαν με σκελετούς επειδή ήταν υποσιτισμένοι. Τα βρέφη και τα δύο μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία.


Εν τω μεταξύ, οι Fowler και Miller συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών. Αυτή τη στιγμή κρατούνται στη φυλακή υπό το πρόστιμο των 100.000 δολαρίων.

Το ζευγάρι δήλωσε ότι επειδή ήταν νέοι γονείς δεν είχαν καμία εμπειρία στο πως να φροντίζουν τα βρέφη. Είπαν επίσης στην αστυνομία ότι τα μωρά γεννήθηκαν πρόωρα και δεν ήξεραν πως να χειριστούν την όλη κατάσταση.

Η μητέρα δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν έχει υγειονομική περίθαλψη και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να φροντίσει τα παιδιά της. Οι Miller και Fowler συνελήφθησαν στο νοσοκομείο.

Credit: americanow.com