Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος έδωσε το απόλυτο spoiler: Η αλλαγή στη ζωή της Χάιδως και η νέα σχέση της Ιουλίας

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Γιώργο Κουράκο στη σειρά, Η Γη της Ελιάς έδωσε δυνατό spoiler που δεν το ξέραμε έως τώρα!

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στην εκπομπή, Τι λες τώρα και αποκάλυψε: « Ο αστυνόμος στο τέλος θα τα ανακαλύψει όλα για τις πλεκτάνες της Χάιδως».

Και πρόσθεσε ο τηλεοπτικός «Κουράκος»: «Ο ρόλος μου θα ανακαλύψει ότι η Χάιδω το έχει κάνει καθώς όχι μόνο θα το παραδεχτεί αλλά επίσης θα έχει και μία αλλαγή στη ζωή της. Το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσει η άλλη οικογένεια όταν θα μάθει ότι η Χάιδω έβαλε τον γιο της να πυροβολήσει το Στέφανο με σκοπό να τον σκοτώσει», αποκάλυψε.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, άφησε για το τέλος ακόμα ένα δυνατό spoiler για τους τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς, Η Γη της Ελιάς: «Κάτι θα γίνει με την «Ιουλία» και μάλιστα κάτι σοβαρό, αφήνοντας ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει ο «Στάθης», τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο Πασχάλης Τσαρούχας!

O αστυνόμος Κουράκος είπε στην εκπομπή, Τι λες τώρα: « Ο αστυνόμος στο τέλος θα τα ανακαλύψει όλα για τις πλεκτάνες της Χάιδως».

«Ο ρόλος μου θα ανακαλύψει ότι η Χάιδω το έχει κάνει καθώς όχι μόνο θα το παραδεχτεί αλλά επίσης θα έχει και μία αλλαγή στη ζωή της.

Το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσει η άλλη οικογένεια όταν θα μάθει ότι η Χάιδω έβαλε τον γιο της να πυροβολήσει το Στέφανο με σκοπό να τον σκοτώσει».

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, άφησε για το τέλος ακόμα ένα δυνατό spoiler για τους τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς, Η Γη της Ελιάς

«Κάτι θα γίνει με την «Ιουλία» και μάλιστα κάτι σοβαρό,

αφήνοντας ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει ο «Στάθης», τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega, Τι λες τώρα!

Πηγή : gossip-tv.gr