Η Φρίκη του Εγκλήματος έκανε ακόμα και τον Δικαστή να Δακρύσει: "Αυτό Ίσως είναι Χειρότερο Έγκλημα στα Χρόνια που Δικάζω" είπε Συγλονισμένος
Www.true.gr

Η Φρίκη του Εγκλήματος έκανε ακόμα και τον Δικαστή να Δακρύσει: «Αυτό Ίσως είναι Χειρότερο Έγκλημα στα Χρόνια που Δικάζω» είπε Συγλονισμένος

Ένας άνδρας από το Μίτσιγκαν παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 5χρονη κόρη του, επειδή είπε ότι ήταν πεινασμένη. O Thomas McClellan σε συνέντευξή του στην αστυνομία, παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μικρή Luna Younger όταν ο αστυνομικός Charles Buckland τον ρώτησε γιατί.

«Τι το τόσο φοβερό έκανε η Luna που έπρεπε να την σκοτώσεις;», ρώτησε ο Buckland τον McClellan. «Της είπα ότι δεν ήταν ώρα φαγητού», δήλωσε ο McClellan.

Συνέχισε να εξηγεί ότι η μικρή πήγε στο δωμάτιό του για να του πει ότι πεινούσε. Την έδιωξε, αναγκάζοντάς την να φύγει. Προχώρησε να καθίσει στο πάτωμα και ο McClellan την ώθησε προς την πόρτα. «Με έφτασε στα άκρα», είπε.

Ο McClellan πήρε το κορίτσι στον ώμο του, την έβαλε κάτω στο πάτωμα και τη μαχαίρωσε στο στήθος αρκετές φορές. «Τι έκανε όταν τη μαχαίρωσες;», ρώτησε ο Buckland. «Έκλαιγε και φώναζε», απάντησε. «Όχι για πολύ.»Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του McClellan προσπάθησε να μειώσει την κατηγορία κακοποίησης παιδιού σε πρώτου βαθμού. Ωστόσο, ο McClellan τελικά καταδικάστηκε για όλες τις κατηγορίες. Η καταδίκη του είναι στις 23 Αυγούστου.

Πολλοί αναγνώστες, ζήτησαν ο McClellan να τιμωρηθεί σοβαρά για το έγκλημά του: «Αυτό είναι απλά φρικτό!! Αυτό το όμορφο κοριτσάκι ήταν ένα συνηθισμένο πεντάχρονο, πείνασε και ζήτησε φαγητό.

Αυτός ο ηλίθιος τρελάθηκε και την σκότωσε. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι στη φυλακή να του έχουν μια μικρή έκπληξη», σχολίασε ένας αναγνώστης.«Αυτό το ζώο θα πρέπει να μαχαιρωθεί, όσες φορές μαχαίρωσε εκείνο το κοριτσάκι και στη συνέχεια να πυροβοληθεί, στην περίπτωση που είναι ζωντανός», έγραψε άλλος.

«Πρέπει να πάει στη φυλακή για μια ζωή και να μην ξαναβρεθεί κοντά σε παιδιά», πρόσθεσε ένας άλλος.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr