Οι φίλοι του Δημήτρη Μπέλλου μιλούν για εκείνον και : “Περιμένουμε να γνωρίσουμε την Μαρία...”
Www.true.gr

Οι φίλοι του Δημήτρη Μπέλλου μιλούν για εκείνον και : “Περιμένουμε να γνωρίσουμε την Μαρία…”

Ο Δημήτρης Μπέλλος έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο γοητευτικός παίκτης του Masterchef, κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο 10.000 ευρώ ως νικητής της εβδομάδας του Silver Award.

Ο Δημήτρης Μπέλλος έχει σχολιαστεί αρκετά και μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό και έξω από αυτόν για την σχέση του με την συμπαίκτριά του Μαρία Μπέη, με την οποία φαίνεται πως είναι ακόμα μαζί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε μεταφέρει η Φαίη μας, η οποία είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν ο Δημήτρης είχε πρόταση συνεργασίας από την Ελένη Μενεγάκη για το εστιατόριο του ξενοδοχείου στην Άνδρο.

Φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου, ο Γιώργος Φιλίππου περιέγραψε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα, πώς ο Δημήτρης απέρριψε την πρόταση συνεργασίας που του είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη.


“Τότε ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος 21 ετών και κάποια στιγμή η Ελένη Μενεγάκη είχε φάει αστακό και ζήτησε να δει τον σεφ. Έδωσε το τηλέφωνό του και του έκανε πρόταση να πάει στην Άνδρο να δουλέψει για κάποια δική της δουλειά. Έφυγε για Νορβηγία τελικά, δεν το σκέφτηκε καν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι φίλοι και συμμαθητές του Δημήτρη Μπέλλου αποκάλυψαν ακόμα στο Πρω1νό: “Μεγαλώσαμε μαζί από το νηπιαγωγείο. Τον στηρίζουμε. Είναι ο Δημήτρης που ξέρουμε μέσα στο Masterchef, γνήσιος, αυθεντικός, τρελός, ξέρω ότι κάνει πως το κάνει καλά και ξέρει που βαδίζει. Ο Δημήτρης αξίζει την προβολή που έχει. Θα έπρεπε να είναι και ο νικητής του Masterchef. Ο Δημήτρης είχε από μικρός πολλές κατακτήσεις. Ο Δημήτρης δεν επηρεάστηκε, δεν μπαίνει σε ίντριγκες, δεν του αρέσει να μαλώνει. Ήταν επικεντρωμένος στην μαγειρική.”

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκαν και στην σχέση του με την Μαρία Μπέη, κάτι που προέκυψε μέσα στο παιχνίδι και το ότι ήταν όπως θα ήταν και έξω εξωστρεφής, ενώ περιμένουν να γνωρίσουν το κορίτσι του από κοντά!”Ήταν υπέροχο που ερωτεύτηκε. Ευελπιστούμε να δούμε τη Μαρία εδώ.”
Δείτε την αποστολή του Πρω1νού στην Ασπροβάλτα και όσα είπαν οι φίλοι του Δημήτρη Μπέλλου:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr