Η Φάρμα: Αποχώρησε από το ριάλιτυ έξαλλος ο Ερωτόκριτος. Όλα ξεκίνησαν για ένα κρεβάτι..
Www.true.gr

Η Φάρμα: Αποχώρησε από το ριάλιτυ έξαλλος ο Ερωτόκριτος. Όλα ξεκίνησαν για ένα κρεβάτι..

Ο Ερωτόκριτος Κυμιόνης πήγε να κοιμηθεί στη Φάρμα στο δωμάτιο των υπηρετών και ακούει ξαφνικά μια φωνή (από την παραγωγή) να του λέει ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί στο συγκεκριμένο δωμάτιο, γιατί έτσι είναι οι κανόνες. Εκείνος εκνευρισμένος, αναρωτήθηκε γιατί άλλαξε αυτό, για να πάρει την απάντηση ότι τώρα έτσι είναι οι κανόνες…

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εκνευρίζεται παίρνει τα ρούχα του και πάει στη σάλα όπου βρίσκονται όλοι. Οι συγκάτοικοί του του λένε ότι υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τηρηθούν. Εκείνοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι οι υπηρέτες έχουν συγκεκριμένο χώρο που κοιμούνται αλλά εκείνος φάνηκε αμετάπειστος.

Εκνευρισμένος, βγαίνει έξω… Το σκέφτεται λίγο, γυρίζει και λέει: “Παλικάρι, αποφάσισα να αποχωρήσω”! Ο Θανάσης Πάτρας ως αρχηγός αλλά και οι άλλοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι ο σχεδιαστής μόδας τους χαιρέτισε και αποχώρησε…

Να θυμίσουμε πως ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές ανδρικής μόδας.


Όταν ήταν περίπου έξι μηνών, ο πατέρας του αποφάσισε, λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του, οι δυο γιοι του να μεγαλώσουν με τη γιαγιά τους, η οποία ζούσε στην Κρήτη. Ουσιαστικά τους γονείς του τους γνώρισε σε ηλικία 12 ετών.

Στα 17 του, ξεκίνησε να ασχολείται με τα υφάσματα και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Παράλληλα, άρχισε να σχεδιάζει τη δική του εκκεντρική γραμμή ρούχων για άνδρες, με την ονομασία «Πρίγκιπας Ερωτόκριτος».


Το όνομα «Ερωτόκριτος» προέρχεται από το ομώνυμο ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου. Τα βράδια, η γιαγιά του δεν του έλεγε παραμύθια, αλλά του τραγουδούσε τα κατορθώματα του «Ερωτόκριτου». Έτσι, του μετέδωσε το πνεύμα και την αίσθηση του νικητή. Την λέξη «Prince», δηλαδή πρίγκιπας, αποφάσισε να την βάλει στα ρούχα του γιατί είναι το παρατσούκλι που είχε ο παππούς του στην Κρήτη.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009, έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο γιος του Μανώλης, σε ηλικία μόλις 11 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Η μεγάλη αυτή απώλεια τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε». Παράλληλα, δημιούργησε τη Σχολή «Αγάπης Εαυτού», όπου διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

Ο Ερωτόκριτος είναι, επίσης, ενεργειακός εκπαιδευτής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτογνωσίας. Ωστόσο, τα σεμινάρια που παραδίδει ειδικεύονται στην επίτευξη στόχων και στη διαχείριση της ανθρώπινης απώλειας.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr