Η εξομολόγηση στην Τατιάνα της παρουσιάστριας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο της.
Www.true.gr

Η εξομολόγηση στην Τατιάνα της παρουσιάστριας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο της.

Η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα από μία μαυροφορεμένη γυναίκα είναι η τραγική είδηση που απασχολεί όλη την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα και την αδερφή της ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την ενδελεχή έρευνα προκειμένου να βρουν την ένοχη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» παρουσίασε στους τηλεθεατές τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από δέκα χρόνια στην γνωστή παρουσιάστρια η βρετανίδα Κέιτι Πάιπερ, η οποία είχε δεχθεί σε ηλικία 24 ετών επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από έναν άνδρα που είχε γνωρίσει στο Facebook.

Η Κέιτι Πάιπερ είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο που έγινε η επίθεση αλλά και για τον απερίγραπτο πόνο που ένιωσε στο πρόσωπό της.


Στην αρχή η ίδια κλείστηκε στον εαυτό της και χρειάστηκε πολύς καιρός για να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή της.

Τα 34 χειρουργεία και η νέα ζωή
Προκειμένου οι γιατροί να επαναφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο το πρόσωπό της η Κέιτι Πάιπερ έκανε 34 χειρουργεία.
Η Κέιτι όμως δεν το έβαλε κάτω. Κατάφερε να συνάψει σχέσεις με έναν όμορφο άντρα και να δημιουργήσουν μαζί μια υπέροχη οικογένεια.

Με τον ξυλουργό στο επάγγελμα σύζυγό της έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια.


Εξάλλου, η Κέιτι Πάιπερ έχει φτιάξει ένα ίδρυμα που φέρει το όνομά της. Σκοπός του ιδρύματός της είναι να βοηθάει ανθρώπους που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις ενώ δίνει σκληρό αγώνα για να αυξηθούν οι ποινές στους δράστες επιθέσεων με οξύ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr