Οι Επιστήμονες Αποκαλύπτουν. Αυτός είναι ο Λόγος που είναι Γυναίκες με Μεγάλο Ποπό είναι πιο Ελκυστικές.

Μία νέα έρευνα από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ισχυρίζεται πως οι γυναίκες που έχουν μεγάλο ποπό είναι πιο έξυπνες. 

Ενώ πολλοί πιστεύουν πως τα μεγάλα οπίσθια θεωρούνται όμορφα λόγω των μέσων που τα προωθούν τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως είναι πιο χρήσιμα από ότι νομίζαμε αρχικά και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την αισθητική.

Η έρευνα ανέλυσε δεδομένα από πάνω από 16,000 γυναίκες και βρήκε πως όσες είχαν μεγαλύτερο ποπό είχαν μεγαλύτερη αντοχή σε χρόνιες ασθένειες και ήταν πιο έξυπνες από όσες δεν είχαν τόσο πλούσια προσόντα.

Φαίνεται πως όσες είχαν μεγάλα οπίσθια είχαν χαμηλότερα ποσοστά χοληστερόλης και γλυκόζης στο αίμα τους και υψηλότερα επίπεδα σε Ω-3 λιπαρά οξέα. Εκτός από αυτό, οι γυναίκες αυτές είχαν αυξημένη συγκέντρωση σε μία ορμόνη που έχει αντι-διαβητικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.

Εάν συνδυαστούν αυτά τα ευρήματα, είναι ο τέλειος συνδυασμός για την καλή λειτουργία της καρδιάς.

Εκτός από αυτό, τα υψηλά επίπεδα σε Ω-3 λιπαρά οξέα βοηθάνε τον εγκέφαλο να λειτουργεί σωστά. Επίσης, ο λιπώδης ιστός που βρίσκεται στους μεγάλους ποπούς σημαίνει πως τα επιβλαβή λίπη είναι παγιδευμένα εκεί και έτσι είναι μειωμένος ο κίνδυνος για καρδιαγγειακές ασθένειες.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα για όσες μοιάζουν με την Beyoncé και την Kim Kardashian. Ενώ η πιο συνηθισμένη απεικόνιση της ομορφιάς ήθελε τις γυναίκες να είναι ανορεκτικές χωρίς καθόλου λίπος, αυτό φαίνεται να αλλάζει τον τελευταίο καιρό.

Πλέον, στην μόδα είναι το γυμνασμένο σώμα με καμπύλες και πολλοί bloggers διδάσκουν πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και να αποδεχόμαστε τις καμπύλες του.

Ωστόσο, μην το πάρετε πολύ κυριολεκτικά. Εάν είστε χαζοί, δεν πρόκειται να γίνεται ιδιοφυΐες φτιάχνοντας μεγάλο ποπό. Βέβαια, αυτά είναι πολύ καλά νέα για όσες έχουν αυτό τον σωματότυπο.

Credit: vt.co