Η Εντομοπαγίδα του Καλοκαιριού. Αυτός ο Άντρας Τελικά, Είναι Πολύ Μπροστά...
Www.true.gr

Η Εντομοπαγίδα του Καλοκαιριού. Αυτός ο Άντρας Τελικά, Είναι Πολύ Μπροστά…

Οι αλογόμυγες είναι μεγάλα έντομα που μοιάζουν με μεγάλες μύγες. Η θηλυκή αλογόμυγα δαγκώνει ανθρώπους και ζώα για να πάρει αίμα.

Έτσι, μπορούν να μεταφέρει αρκετές ασθένειες. Τους αρέσει να πετάνε στον ήλιο και αποφεύγουν τα σκιερά μέρη. Δεν είναι ενεργές την νύχτα.

Ένας άντρας από το Salem της Indiana, ο Dan Owsley, αποφάσισε να κάνει κάτι για να λύσει το πρόβλημα με τα ανεπιθύμητα έντομα. Έφτιαξε την δική του παγίδα! Στην περίπτωση του Dan, η συγκεκριμένη παγίδα λύνει το πρόβλημα με τις αλογόμυγες. Ο ίδιος όμως επιβεβαιώνει πως η παγίδα του λειτουργεί άψογα και εξαφανίζει πέρα από αλογόμυγες, όλα τα ενοχλητικά έντομα όπως μύγες, κατσαρίδες και σφήκες.

Η παγίδα δουλεύει τόσο καλά που πολλοί ακολούθησαν το παράδειγμά του! Τα πόδια υποστηρίζουν μία λεκάνη που είναι ευθυγραμμισμένη με μία σακούλα σκουπιδιών.

Η λεκάνη είναι γεμάτη με σαπουνόνερο. Πάνω από την λεκάνη, ο Owsley έβαλε δύο κομμάτια από πλεξιγκλάς σε γωνία 45 μοίρες.


Όταν οι αλογόμυγες βλέπουν την μαύρη σακούλα, νομίζουν πως είναι κάτι που μπορούν να δαγκώσουν – και πλησιάζουν για να ερευνήσουν. Όταν χτυπάνε στο πλεξιγκλάς, πέφτουν στο σαπουνόνερο και πνίγονται.

Εάν δεν καθαρίζετε την παγίδα κάθε μέρα, οι μύγες δεν θα πλησιάζουν, αφού θα μυρίζουν τον θάνατο στο νερό.
Για να δουλέψει η παγίδα, το πλεξιγκλάς θα πρέπει να καθαρίζεται συχνά, αλλιώς οι μύγες θα το βλέπουν.

Δείτε στο βίντεο πόσο καλά δουλεύει!

Here is the link to my original post: https://www.facebook.com/dan.owsley.33/posts/10154273416425903

Gepostet von Dan Owsley am Montag, 10. Oktober 2016

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr