Η Δίωξη Προειδοποιεί: Αυτά είναι τα 10 Πράγματα που Απαγορεύεται να Ανεβάζετε σε Facebook και Instagram!
Www.true.gr

Η Δίωξη Προειδοποιεί: Αυτά είναι τα 10 Πράγματα που Απαγορεύεται να Ανεβάζετε σε Facebook και Instagram!

Η εποχή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Τώρα γίνεται μέρος της ζωής μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι, θα θεωρηθείτε ξεπερασμένοι ή ντεμοντέ, αν δεν ασχοληθείτε με αυτά.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ένα από τα ευκολότερα μέσα για να γνωριστείτε, να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους και να παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους και τους αγαπημένους σας.

Η επίδρασή τους έχει εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο τον κόσμο επειδή είναι εύκολα στη χρήση, αποτελεσματικά, φθηνά και γρήγορα. Μπορείτε να ενημερώσετε οποιονδήποτε για το τι έχετε, τι ξέρετε, πώς το κάνετε, για τον θυμό σας, τις τύψεις, την ευτυχία και τις υπέροχες εμπειρίες.

Με ένα μόνο κλικ, όλοι οι φίλοι σας θα συσχετιστούν ταυτόχρονα και θα συνδεθούν με εσάς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ποιος δεν θα το ήθελε, έτσι;

Ωστόσο, τέτοια θαυμάσια οφέλη από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης θα έχουν αντίστοιχες συνέπειες εάν δεν αξιοποιηθούν σωστά. Εάν δεν είστε υπεύθυνοι με αυτό που δημοσιεύετε, μπορεί να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης σας και θα το μετανιώσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Τη στιγμή που θα δημοσιεύσετε ή θα ανεβάσετε κάτι στα κοινωνικά μέσα, θα παραμείνει εκεί μέχρι να αλλάξετε γνώμη και να το διαγράψετε. Αλλά ακόμα και αφού το κάνετε αυτό, οι φίλοι σας που το είδαν ήδη θα θυμούνται αυτή τη θέση για πάντα!

Για να προστατευθείτε από οποιεσδήποτε δυσμενείς επιπτώσεις προκύπτουν από την κακή χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ελέγξτε τα σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύσετε σε κανένα κοινωνικό δίκτυο.

# 1. Προβλήματα σχέσεων.

Αν έχετε καυγά ή αγάπη με τον σύντροφό σας, μην μιλάτε για αυτό στα κοινωνικά μέσα. Αυτό δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι. Οι άνθρωποι μπορούν να κρίνουν αμέσως εσάς και το σύντροφό σας, αφού τους δώσατε τροφή.

# 2. Εικόνες του γυμνού σας σώματος.

Δεν χρειάζεται να παρουσιάζετε και να εκθέτετε το σώμα σας και δεν πρέπει να είστε περήφανοι αν το κάνετε αυτό. Σημειώστε ότι, τα παιδιά και οι έφηβοι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά αυτά μέσα. Εάν σέβεστε τον εαυτό σας, αποφύγετε αυτό το είδος προβολής.# 3. Ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ένα σημαντικό πράγμα που δεν πρέπει να είστε υπερήφανοι και ενημερώνετε τον καθένα για αυτό είναι η κακή πλευρά σας. Θυμηθείτε, μόλις δημοσιευτεί, ο καθένας μπορεί να το δει, συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού σας, της αστυνομίας και της οικογένειάς σας.

# 4. Προσωπικές απόψεις.

Η προσωπική σας γνώμη έχει σημασία μόνο όταν κάποιος τη ζητήσει. Διαφορετικά, κρατήστε την για τον εαυτό σας. Γι ‘αυτό ονομάζεται «προσωπική» γνώμη.

# 5. Χρήματα, τραπεζικά στοιχεία και κοσμήματα.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κοινωνικά μέσα, όπως και οι ληστές, οι κλέφτες και οι διαρρήκτες. Εάν μια εταιρεία χρησιμοποιεί κοινωνικά μέσα για το μάρκετινγκ της , οι κλέφτες θα τα χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν και να διευρύνουν το στόχο και τις προοπτικές τους.

# 6. Δημοσιεύοντας κάτι που θα ταπεινώσει τους φίλους σας.

Είναι φυσιολογικό να διασκεδάζεις με το να πειράζεις τους φίλους σου, ειδικά αν είναι πολύ κοντά σου. Και δεν θα ενοχληθούν με αυτό. Αλλά μην περιμένετε ότι δεν κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Σίγουρα, σκέφτονται ήδη κάτι που είναι πιο ενοχλητικό από αυτό που έχετε αναρτήσει εναντίον τους.# 7. Δημοσίευση μη προστατευόμενων έργων και εννοιών.

Εάν αισθάνεστε οτι είστε αρκετά ταλαντούχοι και κάποια από τα έργα σας αξίζει να τα μοιραστείτε. Μην ξεχάσετε να βάλετε το όνομά σας πριν από την κοινή χρήση. Αν δεν το κάνετε, θα χρειαστεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να κλαπεί η δική σας μοναδική δουλειά.

# 8. Δημοσιεύοντας προσωπικές συνομιλίες.

Γι ‘αυτό το αποκαλούμε «προσωπικό» επειδή το μήνυμα προορίζεται μόνο για τα εσάς. Πρόκειται για μια ιδιωτική υπόθεση και δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύεται δημόσια. Είναι πραγματικά ασέβεια αν δημοσιεύσετε τη συζήτησή σας με κάποιον. Εκτός εάν υπάρχει η συγκατάθεση του άλλου μέρους.

# 9. Μοιράζεστε πάρα πολλές πληροφορίες.

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν για μερικές από τις λεπτομέρειες στη ζωή σας. Δεν είναι πραγματικά απαραίτητο για αυτούς και είναι πολύ ακατάλληλο για εσάς. Δεν υπάρχει λόγος να ενημερώσετε όλους τους φίλους σας για το τι κάνετε.

# 10. Εμπιστευτικές πληροφορίες.

Τα προσωπικά σας στοιχεία όπως ο αριθμός επικοινωνίας, η διεύθυνση και τα γενέθλια πρέπει να έχουν απόλυτη εμπιστευτικότητα. Ως εκ τούτου, πρέπει να κρατούνται μυστικές και σε καμία περίπτωση να μην μοιράζονται.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr