Οι Αστυνομικοί Ξέσπασαν σε Λυγμούς όταν Είδαν το Βασανισμένο Μωρό. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά..
Www.true.gr

Οι Αστυνομικοί Ξέσπασαν σε Λυγμούς όταν Είδαν το Βασανισμένο Μωρό. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά..

Η αστυνομία συνέλαβε ένα ζευγάρι από την Utah και τους κατηγόρησε για δολοφονία αφού το νεογέννητο μωρό της γυναίκας πέθανε από τραύματα που έδειχναν κακοποίηση.

Παρόλο που η 26χρονη μητέρα δεν είναι ύποπτη για άμεση κακοποίηση, οι αρχές λένε πως δεν εμπόδισε τον 21χρονο φίλο της όταν έγινε βίαιος.

Το αγοράκι είχε γεννηθεί υγιές στις 4 Σεπτεμβρίου και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας χάσει το 14% του σωματικού του βάρους. Είχε κοψίματα και μελανιές στο πρόσωπό του, σπάσιμο της σπονδυλικής, σπασμένα πλευρά και έντονο πρήξιμο στο κεφάλι.Η Sullivan είπε στην αστυνομία πως στις 17 Σεπτεμβρίου μίλησε με έναν φίλο της επειδή προσπαθούσε να ξεφύγει από την κακοποίηση που έκανε ο φίλος της στο μωρό της όταν το άφηνε μαζί του.

Όταν τους είδε ξανά, το μωρό φορούσε μόνο μια πάνα και ο Kitzmiller κουνούσε τα πόδια του με έναν πολύ βίαιο τρόπο και της είπε να το βάλει για ύπνο και πως θα είναι μια χαρά.

Αργότερα το βράδυ, άκουσε τον γιο της να ανασαίνει βαριά και έτσι τον σήκωσε για να δει αν είναι καλά αλλά λίγο αργότερα σταμάτησε να αναπνέει.Κάλεσε ασθενοφόρο αλλά οι τραυματιοφορείς δεν κατάφεραν να το σώσουν. Οι αναφορές λένε πως ο Klitzmiller πετούσε το μωρό στον αέρα, κουνούσε βίαια τα χέρια και τα πόδια του και κάλυπτε την μύτη του για μερικά δευτερόλεπτα όταν έκλαιγε.

Οι δυο τους έχουν κατηγορηθεί για φόνο πρώτου βαθμού και παιδική κακοποίηση.

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr