Η Αστυνομία Προειδοποιεί: 7 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε για να Αποφύγετε τους Κλέφτες και τους Βιαστές. Το 3ο είναι Χρυσός
Www.true.gr

Η Αστυνομία Προειδοποιεί: 7 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε για να Αποφύγετε τους Κλέφτες και τους Βιαστές. Το 3ο είναι Χρυσός

Κανείς δεν θέλει να γίνει θύμα εγκλήματος ή να κατηγορηθεί για αδίκημα. Αλλά τι γίνεται εάν βρεθείτε ποτέ σε αυτές τις καταστάσεις;

Οι ακόλουθες επτά συμβουλές θα σας βοηθήσουν να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να ασχοληθείτε με την αστυνομία ή να αποφύγετε να αναφέρετε πρώτοι ένα έγκλημα.

1. Κρατήστε το παιδί σας ασφαλές μέσα στο πλήθος

Απλά γράψτε τον αριθμό του κινητού σας στο χέρι του παιδιού σας και καλύψτε το με υγρό διάλυμα επιδέσμου ή διάφανο μανό. Έτσι, οι γονείς θα ανησυχούν λιγότερο και τα παιδιά θα είναι ενθουσιασμένα που απέκτησαν το πρώτο τους «τατουάζ.»

2. Κρατήστε την τσάντα σας ασφαλή κατά τις αγορές σας

Στα σούπερ μάρκετ, είναι κοινό για τους ανθρώπους να βάζουν την τσάντα τους στο καλάθι αγορών. Αλλά μόλις γυρίσεις την πλάτη σου για να πάρεις κάτι, κάποιος ύπουλος κλέφτης μπορεί να αρπάξει την τσάντα σου.

Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, η αστυνομία από το Windham, New Hampshire, συνιστά να έχετε πάντα ένα γάντζο καραμπίνερ μαζί σας. Κάθε φορά που ψωνίζετε, μπορείτε να ασφαλίζετε την τσάντα σας με αυτόν στο καρότσι σας.3. Σώστε την νυχτερινή σας όραση

Όταν έρχεται ένα αυτοκίνητο που έχει ανοιχτά τα μεγάλα φώτα και σας τυφλώνει, κλείστε το ένα μάτι. Όταν περάσει το αυτοκίνητο, ανοιγοκλείστε τα μάτια σας εναλλάξ μέχρι να συνέλθετε.

4. Περισσότερα πρόστιμα στο τέλος του μήνα

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το πόση ώρα έχετε σταθμεύσει το αυτοκίνητό σας και την ταχύτητά σας στο τέλος του μήνα. Τα μικρότερα αδικήματα είναι πιο πιθανό να τιμωρηθούν προς το τέλος του μήνα.

5. Πολυτελή αυτοκίνηταΤα πολυτελή αυτοκίνητα, είναι περισσότερο στο στόχαστρο για να τα σταματήσουν. Δεν είναι ότι οι αστυνομικοί έχουν κάτι με αυτά τα αυτοκίνητα, απλά είναι περίεργοι να δουν το εσωτερικό τους και ποιος τα οδηγεί.

6. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Μην κάνετε σαν παιδί. Αν έχετε πιαστεί διαπράττοντας αδίκημα, όπως να παραβιάζετε ένα κόκκινο φανάρι, είναι καλύτερα να το παραδεχτείτε από το να προσπαθείτε να το αποφύγετε.

7. Να είστε ευγενικοί

Αν είστε από την αρχή ευγενικοί με τους αστυνομικούς που θα σας σταματήσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας κόψουν κλήση. Είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα.

Credit: cleverly.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr