Οι Άντρες Μίλησαν.. Aυτά είναι τα τρία Μεγάλα Λάθη που κάνουν οι Γυναίκες στον Στoματικo Epωτα!
Www.true.gr

Οι Άντρες Μίλησαν.. Aυτά είναι τα τρία Μεγάλα Λάθη που κάνουν οι Γυναίκες στον Στoματικo Epωτα!

Οι περισσότερες το αποφεύγουν, το βαριούνται ή αν το προσφέρουν θεωρούν ότι πρέπει ένας άντρας να τους έχει και υποχρέωση. Κάποιες άλλες το θεωρούν ακόμη και προσβλητικό ενώ μερικές το κάνουν με το ζόρι.
Αν αισθάνεστε ότι δεν σας αρέσει, ή σας προσβάλλει τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς. Αν πάλι αισθάνεστε απλά ότι θέλετε να μάθετε δυο τρία πράγματα παραπάνω για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή τότε ναι, είστε στη σωστή σελίδα.

1. Mην τα κάνετε όλα γρήγορα και έντονα λες και ο άλλος είναι κατευθείαν προετοιμασμένος να εκραγεί. Όχι κορίτσια, χρειάζεται προθέρμανση, αλλιώς προβλέπεται τραυματισμός. Ο Στoματικoς Epωτας, καλό είναι να έχει ένα ρυθμό, να ξεκινάει αργά και ο ρυθμός να αυξάνεται σταδιακά. Κρατήστε tempo και όσο περνάει η ώρα χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας-τα χέρια σας, τη γλώσσα σας ακόμη και κάποιο εpωτικo βοήθημα- ώστε να απογειώσετε την εμπειρία.
2. Βάλτε φαντασία και μην προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τις ταινίες πoρνo που τυχόν έχετε δει σαν αυστηρά tutorials. Καλό είναι να έχετε πάρει μια ιδέα, αλλά το personalised στoματικoς έpωτaς είναι το ζητούμενο. Μην επαναλαμβάνεστε και μην μένετε στα ίδια και στα ίδια. #boring. Αν δε σας εμπνέει αυτός που έχετε μπροστά σας τότε δεν πρόκειται ποτέ να έχετε επιτυχία σε όσα κάνετε.
3. Μιλήστε κατά τη διάρκεια της εpωτικής πράξης. Με μέτρο, όσο χρειάζεται και φυσικά προσέξτε τι θα πείτε. Μη μένετε εντελώς βουβή είτε από λόγια είτε από ήχους. Ok, δεν είμαστε όλες πλασμένες για το στoματικo τύπου Hummer, που θέλει να μουγκρίζεις λες και φοράς τη μηχανή του θωρηκτού πάνω σου, αλλά βγάλτε λίγο πάθος τελοσπάντων. Όσο πιο πολύ συμμετέχετε σε αυτό, τόσο περισσότερο θα το χαρείτε και οι δυο.+ Το να προσφέρεις στoματικo έpωτa δεν προσφέρει ηδονή μόνο σε εκείνον που το δέχεται. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται να προσφέρει ηδονή κυρίως σε εκείνον που το προσφέρει. Έτσι και μόνο έτσι θα το κάνει καλά.

Πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr