Οι 9 Καλύτερα Εκπαιδευμένες και πιο Πειθαρχημένες Ειδικές Δυνάμεις στον Κόσμο. Δεν Φαντάζεστε Ποια είναι η Νο.1
Www.true.gr

Οι 9 Καλύτερα Εκπαιδευμένες και πιο Πειθαρχημένες Ειδικές Δυνάμεις στον Κόσμο. Δεν Φαντάζεστε Ποια είναι η Νο.1

Συνήθως θυμόμαστε τη λέξη «πειθαρχία», όταν μιλάμε για στρατό ή στρατιωτικές δυνάμεις οποιασδήποτε χώρας. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο πειθαρχημένους και αυστηρότερους στρατούς στον κόσμο, για τους οποίους όλοι πρέπει να είμαστε περήφανοι.

9. Ο Κινεζικός στρατός

Ως η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο, οι ένοπλες δυνάμεις της Κίνας είναι μια ομάδα από το πιο πειθαρχημένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό. Συμμετέχουν σε ρεαλιστικές συνθήκες μάχης, για να μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα στο πεδίο μάχης.

8. NAVSOG & CGSOG των Φιλιππίνων

Στη Ναυτική Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων (NAVSOG) και στην Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων Ακτοφυλακής (CGSOG), ζητούν από τους άντρες τους να εκτελούν εντολές αφού έχουν πιεί.

Τα πρωινά τους καθήκοντα: τρέξιμο 6 μίλια, κολύμπι 18 μίλια χωρίς ανάπαυση και σκοποβολή. Έχουν επίσης αρχίσει να εισάγουν και γυναίκες στις δυνάμεις τους, οι οποίες πρέπει να συμμορφώνονται επίσης στους κανόνες.

7. Ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ

Είναι γνωστοί για το θάρρος και τη δύναμή τους. Μερικοί νεοσύλλεκτοι εξακολουθούν να μην καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα και σχεδόν το 75-80% εγκαταλείπει πριν τη λήξη της εκπαίδευσης. Δεν μάχονται μόνο στο νερό αλλά και στον αέρα και στη γη.

6. Ο Ινδικός στρατόςΟ Ινδικός στρατός είναι συνώνυμος με τη λέξη «πειθαρχία». Οι κατώτεροι δεν μπορούν να αποφύγουν τα σκληρότερα προγράμματα κατάρτισης. Η σωματική άσκηση περιλαμβάνει τρυπάνια, αθλήματα, ιππασία και κολύμπι. Διδάσκονται να εργάζονται ως ομάδα.

5. Shayetet 13 του Ισραήλ

Ο Shayetet 13 του Ισραήλ είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατιωτικές δυνάμεις στον κόσμο. Είναι επίσης οι πιο μυστικές αμυντικές δύναμη του Ισραήλ. Πρόκειται για εκπαίδευση 20 μηνών.

Εκτός από την εκπαίδευση πυροβόλων όπλων και βαρέων όπλων, διδάσκουν την εθνική πολεμική τέχνη του Ισραήλ: Krav Maga.

4. MI6 της Βρετανίας

Έχουν έναν πράκτορα παρόμοιο με τον πράκτορα «Q», ο οποίος φροντίζει για όλο τον εξοπλισμό και τα όπλα που εμπλέκονται σε κάθε πράξη.

Όσον αφορά τη λέξη «πειθαρχία», μπορεί να φανταστεί κανείς τη ζωή ενός κατασκόπου. Είναι μυστική, είναι σκληρή και είναι σίγουρα μια πολύ πειθαρχημένη δουλειά.

3. Στρατιώτες της Βόρειας ΚορέαςΠολεμούν 3-15 αντιπάλους ταυτόχρονα, χτυπούν ένα δέντρο 5.000 φορές με την πλάτη, πιέζουν ένα τενεκεδάκι κασσίτερου έως ότου τα χέρια τους τραυματιστούν και στη συνέχεια βάζουν αλάτι. Αυτά είναι μερικά από τα εκπαιδευτικά τους καθεστώτα.

2. Spetsnaz της Ρωσίας

Εκπαιδεύουν το στρατό τους για να υπομείνουν τον πόνο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία.

Μια καμένη πλάκα από σκυρόδεμα θρυμματίζεται στη μέση, πάνω στο στομάχι του εκπαιδευόμενου, από έναν διοικητή και δεν τους επιτρέπεται να παρουσιάσουν κανένα σημάδι πόνου. Εκπαιδεύονται επίσης στην αυτοάμυνα και τις πολεμικές τέχνες.

1. Στρατός της Νοτίου Αφρικής

Οι ασκούμενοι λαμβάνουν φαγητό κάθε 5 ημέρες και πρέπει να κοιμούνται σε μια όρθια στάση για να κρατήσουν μακριά τους τις ύαινες. Εκτός από άλλες τακτικές δραστηριότητες κατάρτισης, υποχρεούνται επίσης να περάσουν εκπαίδευση με αλεξίπτωτα.

Μπόνους: Αυτά τα παιδιά έχουν μάθει την πειθαρχία του στρατού από την παιδική τους ηλικία.

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr