Η 26χρονη Μητέρα είπε στο Νοσοκομείο ότι ο μικρός χτύπησε στη μπανιέρα. Όταν οι Γιατροί κατάλαβαν την Αλήθεια, τους σηκώθηκε η τρίχα

Μια έγκυος γυναίκα από την Καλιφόρνια συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου με την υποψία ότι κακοποίησε τα δύο δίδυμα μωρά της, ένα από τα οποία είναι σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Sacil Lucero, 26 ετών, πήγε ένα από τα 13 μηνών δίδυμα στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι το παιδί τραυματίστηκε μετά από πτώση στην μπανιέρα. Το παιδί δεν ανταποκρίνεται και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και είχε και άλλα σημάδια σωματικής κακοποίησης.

Η Lucero παραδέχτηκε τελικά στην αστυνομία ότι προκάλεσε σκόπιμα τα τραύματα στο παιδί, λέγοντας ότι άρχισε να κακοποιεί και τα δύο δίδυμα της, αφού έμαθε ότι ήταν έγκυος με το πέμπτο παιδί της.

Συνεχίζοντας την έρευνά τους, οι αστυνομικοί εξέτασαν την ευημερία των άλλων παιδιών της Lucero και ανακάλυψαν ότι ο δίδυμος αδελφός της μικρής ήταν επίσης σωματικά κακοποιημένος.


Το δεύτερο θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί ανακάλυψαν κάταγμα κρανίου και πολλαπλά κατάγματα πλευρών.

Ο Lucero συνελήφθη υπό την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών και σήμερα κρατείται στη φυλακή της Orange County με εγγύηση 100.000 δολαρίων. Τα δύο άλλα παιδιά της φέρονται ως άθικτα και υπό την επιμέλεια του πατέρα τους.

Μια παρόμοια ιστορία συνέβη τον Απρίλιο του 2016, όταν μια γυναίκα η Porucha Phillips 34 ετών από το Σαν Αντόνιο συνελήφθη αφού η αστυνομία βρήκε δύο παιδιά της, ένα 3χρονο κορίτσι και ένα 4χρονο αγόρι, να είναι αλυσοδεμένα στο κατώφλι της.


Τα έξι παιδιά της Philips βρέθηκαν χωρίς επιτήρηση στο σπίτι και τέθηκαν σε κρατική επιμέλεια.

Τα νήπια νοσηλεύονταν και οι γιατροί λένε ότι είχαν εκατοντάδες τραυματισμούς και ουλές, και καινούργιες και παλιές. Σύμφωνα με αξιωματούχους, η κακοποίηση θα μπορούσε να συνεχίζεται για μήνες ή και χρόνια αν δεν επενέβαινε η αστυνομία.

Credit: opposingviews.com