10 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε Aπίστευτη Χημεία στο Κρεβάτι. Το 6ο θα σας Απογειώσει.

Πρέπει να έχεις στην άκρη του μυαλού σου, πως όσο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική κι αν είναι η χημεία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου, δεν είναι ικανή από μόνη της να διατηρήσει ή να διασπάσει μία σχέση. Μην ανησυχείς αν δεν πηγαίνουν όλα καλά από σeξουαλικής άποψης στη σχέση σου. Αντ’ αυτού, συζήτησε μαζί του με ειλικρίνεια κι άνεση, καθώς αυτό είναι το κλειδί για μία άκρως πετυχημένη σeξουαλική ζωή. Δεν είναι ανάγκη η χημεία να είναι έμφυτη, αλλά κάλλιστα μπορεί να χτιστεί και να βελτιωθεί σε βάθος χρόνου.

Αυτά είναι τα σημάδια που για εκείνον, μαρτυρούν ότι έχετε μοναδική σeξουαλική χημεία:

#1 Επικοινωνείτε τόσο με λόγια όσο και χωρίς να ανταλλάξετε κουβέντα
Το βέλτιστο επίπεδο επικοινωνίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι επιτυγχάνεται όταν μπορεί να συνεννοηθεί το ζευγάρι τόσο με λόγια, όσο και με τον να μην πει τίποτα, μόνο με ένα βλέμμα. Σπάνιο φαινόμενο, αλλά όταν συμβαίνει, είναι πραγματικά μαγικό.

#2 Υπάρχει βαθιά εμπιστοσύνη μεταξύ σας
Το καλό σeξ κι η εμπιστοσύνη πάνε μαζί. Εμπιστοσύνη στο σώμα σου, στον σεβασμό που υπάρχει μεταξύ σας αλλά και στο ότι υπάρχει ελευθερία κινήσεων και όχι κατάκριση σε ό,τι κι αν κάνεις ή πεις.


#3 Πειραματίζεστε συνέχεια
Η ανωτέρω εμπιστοσύνη μεταξύ σας, δίνει το πράσινο φως να δοκιμάσετε δίχως ενδοιασμούς και ταμπού, νέες στάσεις, παιχνίδια ρόλων, σeξ toys σε σημείο να εντάξετε ακόμα και φαγητό μέσα στο παιχνίδι! Ίσως και να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα των πειραματισμών σας.

#4 Ανάβει ο ένας τον άλλο με το παραμικρό
Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μπορεί να ανάψει ο ένας τον άλλο. Αν δεν είναι αυτό δείγμα χημείας, τότε τι;
#5 Το σeξ για εσάς δεν είναι ποτέ αγγαρεία
Και το σeξ δεν είναι απλά σeξ. Το σeξ είναι τακτικό και σχεδόν πάντα απορρέει φυσικά. Μπορεί να μην είναι πάντοτε με την ίδια ένταση και διάρκεια φυσικά, άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω, αλλά ποτέ δεν είναι κάτω των προσδοκιών σας. Είναι αυτό που πρέπει.

#6 Δεν παίρνετε τα πάντα στα σοβαρά
Γελάτε με τυχόν αστεία περιστατικά που μπορούν να συμβούν στο κρεβάτι. Με αδέξιες κινήσεις που ίσως συμβούν κατά τη διάρκεια της πράξης, με ήχους που βγαίνουν από τα γεννητικά σας όpγανα και ούτω καθεξής. Είναι απλά σeξ. Είναι περίεργο, διασκεδαστικό και μερικές φορές αδέξιο.


#7 Το σeξ ποτέ δεν είναι εγωιστικό
Η απόλαυση και των δύο τίθεται πάντα στο επίκεντρο και δεν είναι ποτέ μονόπλευρη. Το σeξ σας εγγυάται εξαρχής ότι και τα δύο μέρη θα το απολαύσουν το ίδιο.

#8 Συζητάτε για το σeξ
Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτό. Μιλάτε για τυχόν ανασφάλειες, προβληματισμούς, νέες στάσεις και γενικότερα για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί.

#9 Κάνετε ο ένας τον άλλο να νιώθει ποθητός/ή
Ο τρόπος που ο/η σύντροφός σου σε κοιτάζει, σε αγγίζει και σε κάνει να νιώθεις, σε ανάβει γιατί ξέρεις ότι κι ο/η ίδιος/α είναι ξαναμμένος/η και ούτω καθεξής μέχρι να φτάσετε στην κορύφωση.

#10 Ξέρετε ότι τίποτα από όσα ανέφερα παραπάνω δεν έχει και τόση σημασία
Γνωρίζετε ότι η υπερβολική σκέψη, σχεδόν ποτέ δεν κάνει καλό. Γι΄αυτό λοιπόν δεν υπερεκτιμάτε τις καταστάσεις και δεν πιστεύετε ότι όλες οι συγκυρίες πρέπει να είναι τέλειες για να περάσετε καλά. Όπως κι αν έχει όμως, κάθε φορά προσπαθείτε να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε, γιατί αυτό είναι που μετράει πραγματικά.