«H κόρη μου με σύνδρομο Down πήρε το πτυχίο της κι εγώ είμαι ο πιο περήφανος μπαμπάς στον πλανήτη»
Www.true.gr

«H κόρη μου με σύνδρομο Down πήρε το πτυχίο της κι εγώ είμαι ο πιο περήφανος μπαμπάς στον πλανήτη»

Καθώς χιλιάδες φοιτητές σε όλη τη χώρα αποφοιτούν και προετοιμάζονται να προχωρήσουν στην επόμενη φάση της ζωής τους, η ιστορία μιας συγκεκριμένης φοιτήτριας ξεχωρίζει περισσότερο από άλλες. Ο μπαμπάς Τζέι Χάντλιν δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και τη χαρά του για την κόρη του Ρέιτσελ Χάντλιν, η οποία έχει σύνδρομο Down, καθώς αποφοίτησε από το κολέγιο με πτυχίο καλών τεχνών. Μοιράστηκε στο Twitter τα χαρούμενα νέα, δηλώνοντας ότι ήταν ο «πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη».

Το tweet του Χάντλιν κυκλοφόρησε το Σάββατο 16 Μαΐου. Από την Τετάρτη, έχει γίνει retweet περίπου 20.000 φορές, με 10.000 σχόλια και είχε πάνω από 222.000 like. Ο Χάντλιν δημοσίευσε μια σειρά από αναρτήσεις εν αναμονή της πιο σημαντικής ημέρας για την κόρη του και τον ίδιο, πολύ πριν αποκτήσει το πτυχίο της. Ήθελε να ξέρει ολόκληρος ο κόσμος πόσο μεγάλο επίτευγμα ήταν για αυτούς. Ο Χάντλιν έγραψε ακόμη και ένα άρθρο για την κόρη του και το πτυχίο της και το δημοσίευε τακτικά στο Twitter πριν από την αποφοίτησή της. Φαίνεται επίσης ότι η Ρέιτσελ συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα, όπως αποδεικνύεται από ένα tweet από τον Χάντλιν και τους ενημέρωνε για την αποφοίτηση της Ρέιτσελ.

Ο Χάντλιν έγραψε για την εμπειρία του στην ιστοσελίδα Star-Advertiser. «Σχεδόν 2 εκατομμύρια φοιτητές των ΗΠΑ θα πάρουν τα πτυχία τους φέτος. Ο COVID-19 τους κλέβει τις τελετές και τα πάρτυ αποφοίτησης», έγραψε. Η Ρέιτσελ δέχτηκε συγχαρητήρια από πολλούς ανθρώπους, ενώ πολλοί άλλοι επαίνεσαν τον Χάντλιν για την εξαιρετική δουλειά για τη φροντίδα ενός τόσο λαμπρού και ταλαντούχου κοριτσιού. Ένα από αυτά ήταν το Δίκτυο Παιδιατρικής Θεραπείας, το οποίο έγραψε στο Twitter: «Στον παγκόσμιο πληθυσμό του συνδρόμου Down, οι πτυχιούχοι κολεγίου είναι ένας στο ένα εκατομμύριο.» Το δίκτυο πρόσθεσε: «Σήμερα, η πρώην μαθήτρια του Δικτύου, η Ρέιτσελ Χάντλιν, παίρνει το πτυχίο της στις Καλές Τέχνες από το Ινστιτούτο Τεχνών της Καλιφόρνια! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι γι ‘αυτήν!»


Ήταν συγκινητικό να δούμε άλλους γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες να συγχαίρουν τον Χάντλιν και την κόρη του για το πτυχίο. Πολλοί δήλωσαν επίσης ότι τους ενέπνευσαν και τους έδωσαν ελπίδα. Ο Ka Wade έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ που το μοιραστήκατε αυτό. Συγχαρητήρια στη Ρέιτσελ και σε εσάς! Αυτή είναι η κόρη μας, η Κίρα, είναι εντελώς κωφή και αυτιστική και έχει εξαιρετικά προβλήματα κινητικής ικανότητας. Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να της διδάξουμε το αλφάβητο. Μας προσφέρετε τόση ελπίδα.»


Απαντώντας σε μερικά από τα σχόλια, ο Χάντλιν ευχαρίστησε τους ανθρώπους για τις ευχές τους και μοιράστηκε τα μελλοντικά σχέδια της κόρης του. Σε ένα από αυτά, έγραψε: «Η Ρέιτσελ θέλει να αποκτήσει έναν ιστότοπο αυτό το καλοκαίρι. Έχει δύο μεγάλα έργα σε εξέλιξη για τα οποία θα συνεχίσει να εργάζεται. Και, αργότερα φέτος, σκέφτεται να υποβάλει αίτηση σε μεταπτυχιακά προγράμματα.»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr