Αξεπέραστη η πρωταπριλιάτικη φάρσα που έκανε γυναίκα στον άνδρα της

Η Maureen Pritchard, μία γυναίκα από το Winsconsin, είναι η γυναίκα που την περσινή πρωταπριλιά έκανε στον άνδρα της Rob μια φάρσα που θα θυμάται για πολύ καιρό!

Μήνες νωρίτερα ξεκίνησε να φυλά, κρυφά από εκείνον, όλα τα κουτιά από online αγορές που έκανε από το Amazon. Μάλιστα, ζήτησε και από φίλους και συγγενείς να φυλάξουν τα δικά τους.

Ανήμερα πρωταπριλιάς, λοιπόν, λίγο πριν ο άνδρας της επιστρέψει από τη δουλειά στο σπίτι, τα στοίβαξε όλα στην είσοδο του σπιτιού τους, προκειμένου να δείχνουν σα να έχουν μόλις καταφτάσει από το ταχυδρομείο.

Φαντάζεστε την αντίδραση του Rob όταν έφτασε στο σπίτι του; Μην φαντάζεστε άλλο, γιατί η φοβερή Maureen την κατέγραψε σε βίντεο και μπορείτε να την απολαύσετε παρακάτω:

«Προετοίμαζα τη φάρσα αυτή για ΜΗΝΕΣ! Και του την έφερα για τα καλά! Μακάρι να είχα συνεχίσει να καταγράφω το βίντεο για πιο πολλή ώρα. Όταν με είδε να τραβάω βίντεο από το παράθυρο φοβήθηκα ότι θα καταλάβει ότι πρόκειται για φάρσα, όμως εκείνος μπήκε μέσα στο σπίτι κανονικά και άρχισε να ρωτάει τι συμβαίνει. Χρειάστηκε να εξηγήσω, ότι εδώ και μήνες φυλούσα τα κουτιά –στο δεύτερο βίντεο βλέπετε την αντίδρασή του. Όσο για τα κουτιά; Μόλις ανακοίνωσα ότι χαρίζονται σε όποιον τα θέλει, έξω από το σπίτι μου μαζεύτηκε ουρά!»