Γύρισε από τον «άλλο κόσμο» και ξύπνησε στο νεκροτομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ρωσία καθώς μία συνταξιούχος επέστρεψε από τον «άλλο κόσμο», αφού πέρασε μια νύχτα σε νεκροτομείο νοσοκομείου και ξύπνησε.

Η 81χρονη Zinaida Kononova, σύμφωνα με το LADbible, θεωρήθηκε νεκρή μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η οικογένειά της ενημερώθηκε και άρχισε να προετοιμάζεται για την κηδεία της, ενώ το σώμα της 81χρονης μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στο κεντρικό περιφερειακό νοσοκομείο Gorshechensky στις 14:10 στις 14 Αυγούστου.

Ωστόσο, σχεδόν επτά ώρες αργότερα μια εργαζόμενη στο νεκροτομείο έπαθε το σοκ της ζωής της όταν βρήκε την ηλικιωμένη στο πάτωμα.

Όπως αναφέρει το LADbible, αποδείχθηκε ότι η 81χρονη δεν ήταν τελικά νεκρή και προσπαθώντας να κατέβει από εκεί που την είχαν αφήσει, έπεσε.

Η εργαζόμενη άρχισε να ουρλιάζει και την άκουσε ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος έτρεξε να δει τι συνέβη. Όταν την είδε, νόμιζε ότι η γυναίκα τρελάθηκε αφού μιλούσε σε ένα πτώμα, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η ηλικιωμένη ήταν ζωντανή.

Μάλιστα, η Zinaida Kononova άρπαξε το χέρι της εργαζόμενης και της ζήτησε βοήθεια.

Η 81χρονη τυλίχτηκε σε κουβέρτες και μεταφέρθηκε στην εντατική, ενώ το νοσοκομείο κάλεσε την ανιψιά της Tatiana, με τον γιατρό να της λέει: «Έχουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Είναι ζωντανή!».

Φυσικά, η κοπέλα αφού χάρηκε επειδή η θεία της δεν πέθανε, απορούσε πώς συνέβη αυτό και ζήτησε εξηγήσεις από τους γιατρούς.