Γυναίκες Έτοιμες για όλα Δίνουν Συνέντευξη στον "Καναπέ του Έρωτα". Δεν Περιμένουν όμως Κάτι Τέτοιο
Www.true.gr

Γυναίκες Έτοιμες για όλα Δίνουν Συνέντευξη στον «Καναπέ του Έρωτα». Δεν Περιμένουν όμως Κάτι Τέτοιο

Το Youtube είναι γεμάτο ξεκαρδιστικά βίντεο που μπορούν να μας χαλαρώσουν και να μας κάνουν να ξεχαστούμε. Αυτή η ιστοσελίδα έχει ακόμα και μία συλλογή από φάρσες όλων των ειδών.

Πιθανώς να έχετε ακούσει για τον Vitaly που προς το παρόν είναι ο βασιλιάς των φαρσέρ. Έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές στα βίντεό του αλλά η φήμη του έχει κάποιο τίμημα.

Τα περισσότερα από τα αστεία του τον έχουν στείλει στην φυλακή, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον εμποδίζει από το να ξανακάνει παρόμοια βίντεο.

Αυτή η φάρσα μίας ηθοποιού ακατάλληλων ταινιών ήταν σίγουρα ξεκαρδιστική.

Ο αστέρας του Youtube Ross Everett έστησε μία ψεύτικη συνέντευξη και το αποτέλεσμα ήταν πολύ αστείο. Κάλεσε κάποιες πορνοστάρ για μία υποτιθέμενη οντισιόν.Έφτιαξε τον φωτισμό και έστησε τις κάμερες και φώναξε τις υποψήφιες για να ξεκινήσει η οντισιόν.

Η Κayden Kross ήταν η μία από τις δύο γυναίκες του βίντεο και σίγουρα έχει αυτό που εξάπτει την φαντασία των αντρών.

Και στο βίντεο θα την δείτε να κάνει «ότι χρειάζεται» προκειμένου να γίνει διάσημη.Αρχικά ο φαρσέρ ρωτάει τις γυναίκες και τον τύπο που κάνει οντισιόν για τις υποτιθέμενες ερωτικές ταινίες. Όπως σε κάθε συνέντευξη, τους ρώτησε βασικές πληροφορίες όπως το όνομά τους πριν τους ρωτήσει για την εμπειρία που έχουν στον χώρο και τον τύπο σκηνών που προτιμούν.

Τα πράγματα όμως έγιναν πιο παράξενα καθώς ο Ross άρχισε να απομακρύνετε από το θέμα. Άρχισε να ελέγχει τις γνώσεις τους στα μαθηματικά και την ικανότητα και θέλησή τους να τον βοηθήσουν να μετακομίσει.

Παρόλο που τους μπέρδεψε, η συνέντευξη συνεχίστηκε. Αυτό που κάνει το βίντεο τόσο αστείο είναι η αποφασιστικότητά τους να πάρουν την δουλειά και η θέλησή τους να κάνουν πράγματα που προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που κάνουν.

Δείτε στο βίντεο την ξεκαρδιστική φάρσα:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr