Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της επειδή αρνήθηκε να το κάνει μαζί του

Σε κανέναν δεν αρέσει να απορρίπτουν την πρότασή τους για σεξ. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος για να στραφείς στην βία. Βασικά τίποτα δεν είναι!

Η Stephanie Littlewood βίωσε μία φρικτή εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Αυτή η μητέρα από το Leeds ξυλοκοπήθηκε άσχημα από τον Wayne Hoban τον περασμένο Απρίλιο. 

Είπε πως η αιτία του ξυλοδαρμού της ήταν η άρνηση να το κάνει μαζί του. Πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση στο Facebook ανεβάζοντας σοκαριστικές φωτογραφίες από την εμπειρία της ελπίζοντας να ενθαρρύνει και άλλα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να μιλήσουν για την ιστορία τους.

Η Littlewood έγραψε:

«Είχε πολύ έντονη ερωτική επιθυμία όλο το βράδυ και ήθελε να το κάνουμε αλλά επειδή τον απέρριψα νευρίασε και έγινε πολύ επιθετικός. Με χτύπησε στο κρεβάτι πολλές φορές και μετά έφυγε.»

«Δευτερόλεπτα μετά επέστρεψε και άρχισε να με χτυπάει πολύ άσχημα μέχρι που έπεσα λιπόθυμη. Εκείνος όμως συνέχισε να με χτυπάει!»


Την πέταξε επίσης στο πάτωμα, την στραγγάλισε και της έριξε 40-50 μπουνιές στην αριστερή πλευρά του προσώπου της.

Θυμάται:

«Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και το προσωπικό με πήγε για αξονική γιατί πίστευαν πως θα είχα εγκεφαλικές βλάβες ή αιμορραγία στον εγκέφαλο. 6 μήνες μετά και ακόμα δεν έχω αναρρώσει πλήρως, χωρίς να αναφερθώ στο πώς με έχει επηρεάσει συναισθηματικά.»

Ευτυχώς, ο εφιάλτης της έχει πλέον τελειώσει.


«Σήμερα ήμασταν στο δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση.»

Η Littlewood ελπίζει η ανάρτησή της να κάνει και άλλα θύματα να βρουν το θάρρος να μιλήσουν. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου την επικρότησαν για την γενναιότητά της.

Έτσι ήταν πριν την τρομακτική κακοποίησε που δέχτηκε.

Εάν εσείς – ή κάποιος που γνωρίζετε – είναι θύμα παρόμοιας κακοποίησης, μην διστάσετε να το αναφέρετε στις αρχές. Κανείς δεν το αξίζει αυτό!

Credit: elitereaders.com