Γυναίκα τράβηξε κρυφά βίντεο τον γυμναστή που την παρενοχλούσε και πήρε αυτό που του άξιζε
Www.true.gr

Γυναίκα τράβηξε κρυφά βίντεο τον γυμναστή που την παρενοχλούσε και πήρε αυτό που του άξιζε

Γυναίκα τράβηξε κρυφά βίντεο τον γυμναστή που την παρενοχλούσε

Την καθιερωμένη της προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε μια νεαρή γυναίκα, ωστόσο είχε ένα πρόβλημα με έναν από τους γυμναστές. Περνούσε από δίπλα και της έπιανε τα οπίσθια. Η γυναίκα, όμως, έβαλε κρυφή κάμερα, τον «τσάκωσε» και τελικά απολύθηκε.

Η 22χρονη ενθουσιώδης αθλήτρια με το όνομα Φερν κατέγραφε σε βίντεο την προπόνησή της όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε σeξουαλικά, αγγίζοντας τους γλουτούς της. Η Φερν μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok και έγινε γρήγορα viral.

Δεν την πίστευαν και έβαλε κάμερα για να αποδείξει ότι την παρενοχλούσε
Σε μια σειρά από βίντεο, η νεαρή γυναίκα εξήγησε ότι είχε παρενοχληθεί στο παρελθόν, και μάλιστα αρκετές φορές από τον ίδιο άνδρα στο γυμναστήριό της. Αφού την κατηγόρησαν πως όλο αυτό ήταν στην φαντασία της, η Φερν εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι ούτε ο σύζυγός της, ούτε ο σύντροφός της, αλλά προπονητής στο γυμναστήριο. Έτσι, αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο την σeξουαλική παρενόχληση που υπόκειτο αρκετά συχνά στον χώρο αυτό και τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα. Όπως μπορεί να δει κανείς σε αυτό, την ώρα που η 22χρονη γυμνάζεται, περνά από πίσω της ένας άνδρας, σταματά, τις πιάνει τους γλουτούς και φεύγει.


Η Φερν αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok, όχι για να γίνει διάσημη όπως λέει, αλλά για να πείσει κάποιους ανθρώπους πως πρόκειται για σeξουαλική παρενόχληση. Το αποτέλεσμα ήταν το βίντεο να φτάσει στα μάτια των ιδιοκτητών του γυμναστηρίου, που αποφάσισαν τελικά να απολύσουν τον εν λόγω προπονητή.

@fernvillaceran


hmmmm…. also don’t mind the excess sinulid 😂 #fyp #gymtiktok #squat #gymromance

♬ original sound – Fern🦋


Δεν την πίστευαν και έβαλε κάμερα για να αποδείξει ότι την παρενοχλούσε
Σε μια σειρά από βίντεο, η νεαρή γυναίκα εξήγησε ότι είχε παρενοχληθεί στο παρελθόν, και μάλιστα αρκετές φορές από τον ίδιο άνδρα στο γυμναστήριό της. Αφού την κατηγόρησαν πως όλο αυτό ήταν στην φαντασία της, η Φερν εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι ούτε ο σύζυγός της, ούτε ο σύντροφός της, αλλά προπονητής στο γυμναστήριο. Έτσι, αποφάσισε να τραβήξει σε βίντεο την σεξουαλική παρενόχληση που υπόκειτο αρκετά συχνά στον χώρο αυτό και τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα. Όπως μπορεί να δει κανείς σε αυτό, την ώρα που η 22χρονη γυμνάζεται, περνά από πίσω της ένας άνδρας, σταματά, τις πιάνει τους γλουτούς και φεύγει.

Η Φερν αποφάσισε να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok, όχι για να γίνει διάσημη όπως λέει, αλλά για να πείσει κάποιους ανθρώπους πως πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Το αποτέλεσμα ήταν το βίντεο να φτάσει στα μάτια των ιδιοκτητών του γυμναστηρίου, που αποφάσισαν τελικά να απολύσουν τον εν λόγω προπονητή.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/trabixe-kryfa-binteo-gymnastis-parenohloyse

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr