Γυναίκα Ραπουνζέλ είπε σε κομμωτή να την κουρέψει μετά απο 20 χρόνια. Όταν Σηκώνει το Κεφάλι της, Μένουμε Άφωνοι

Για τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της, αυτή η γυναίκα είχε ευλαβικά τα μαλλιά της σε μια μακριά πλεξούδα να πέφτει στην πλάτη της. Ήταν τόσο μακριά μετά από χρόνια που μάκρυνε τα μαλλιά της που έφτανε σχεδόν στη μέση της. Τελικά, μετά από δύο δεκαετίες της χαρακτηριστικής της πλεξούδας και ακόμη περισσότερες δεκαετίες αποφυγής κουρέματος, αποφάσισε να τα κόψει.

Και για να της δώσει την καλύτερη μεταμόρφωση, στράφηκε στον διάσημο Makeover Guy, τον κομμωτή Christopher Hopkins.

Όταν φτάνει για πρώτη φορά στο κομμωτήριο, ο Chris δεν μπορεί παρά να θαυμάσει τα όμορφα, φυσικά μαλλιά της! Αλλά παρά το πόσο εκπληκτικά είναι τα μαλλιά της, το μήκος και ο όγκος από όλα αυτά τα χρόνια είναι συντριπτικά βαριά για την μικρόσωμη γυναίκα.

Συμφωνούν να τα κόψουν μέχρι τον ώμο και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν. Μία από τις κομμώτριες παίρνει το ψαλίδι για να κόψει την πλεξούδα της γυναίκας! Την κόβει ακριβώς πάνω από το πλεκτό τμήμα και στη συνέχεια κρατά τα κομμένα μαλλιά για να δείξει την πρόοδό τους. Η γυναίκα κοιτάζει ελαφρώς σοκαρισμένη, αλλά είναι έτοιμη να προχωρήσει.

Σε ελάχιστο χρόνο, τα κυματιστά μαλλιά της κόπηκαν σε ένα μακρύ καρέ. Η ομάδα Makeover της κάνει πλήρες μακιγιάζ, και όταν τελειώσει, φαίνεται εκπληκτική! Μπορείτε να πείτε ότι είναι ενθουσιασμένη με τη νέα εμφάνισή της από το χαμόγελο της, καθώς μιλάει στις κάμερες.

«Νιώθω ανάλαφρη», λέει χαμογελώντας. «Θα εκπλαγούν τόσο πολλοί όταν με δουν. Με έχουν δει τα τελευταία 20 χρόνια με τη μακριά μου πλεξούδα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχουν γνωρίσει.»

Υποθέτουμε ότι «αυτοί» πρέπει να είναι η οικογένεια και οι φίλοι της. Και παρόλο που δεν βλέπουμε την αντίδρασή τους με αυτή την υπέροχη νέα της εμφάνιση, μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο είναι και η ίδια! Αυτό το νέο κούρεμα αναδεικνύει την λαμπερή προσωπικότητά της και πάνω απ ‘όλα, είμαστε χαρούμενοι που αυτό το makeover την κάνει να χαμογελάει!