Γυναίκα που δέχθηκε άγριο μπούλινγκ σαν μαθήτρια ξόδεψε μια περιουσία σε πλαστικές και έγινε «τούμπανο»
Www.true.gr

Γυναίκα που δέχθηκε άγριο μπούλινγκ σαν μαθήτρια ξόδεψε μια περιουσία σε πλαστικές και έγινε «τούμπανο»

Μια 24χρονη γυναίκα, η οποία δεχόταν μπούλινγκ ως έφηβη, έχει γίνει αγνώριστη αφότου ξόδεψε 43.000€ σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Celine Centino από τη Ζυρίχη της Ελβετίας, έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις, όπως αυξητική στήθους, γλουτών και χειλιών.

Το αστέρι του Instagram λέει ότι δέχθηκε αρκετό μπούλινγκ κατά τα εφηβικά της χρόνια από πολλά παιδιά που την αποκαλούσαν “άσχημη”.

Η ανασφάλεια της την οδήγησε στο να μαζέψει χρήματα από τη δουλειά της ως κομμώτρια για να πληρώσει τις χειρουργικές της επεμβάσεις, οι οποίες, όπως ισχυρίζεται, τη βοήθησαν να νιώσει όμορφα με τον εαυτό της.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια, η Celine έκανε τρεις αυξητικές επεμβάσεις στήθους, μαζί με πλαστική στη μύτη, τα χείλη, τα ζυγωματικά και τους γλουτούς, οι οποίες κόστισαν 43 χιλιάδες ευρώ.

Οι 43.000 ακόλοθοί της στο Instagram την κατακλύζουν καθημερινά με θετικά σχόλια κι αυτό την κάνει χαρούμενη.

“Ποτέ δεν αισθανόμουν καλά με την εμφάνισή μου. Υπήρχαν πολλοί που με αποκαλούσαν ‘άσχημη’ κι αυτό με στενοχωρούσε,” είπε η Celine.

“Ήθελα να είμαι ευτυχισμένη, έτσι άλλαξα την εμφάνισή μου και όλα όσα δεν μου άρεσαν. Ζούμε σε μια εποχή που μπορούμε να αλλάξουμε κάτι που μας αρέσει, γι’αυτό άρπαξα αυτή την ευκαιρία.”

“Δεχόμουν μπούλινγκ καθημερινά από πολλούς που έλεγαν ότι έμοιαζα σαν άντρας επειδή δεν είχα «στήθος», ή ότι πισινός μου ήταν μεγάλος (αν και τώρα μου αρέσει αυτό).


“Τα παιδιά μου έλεγαν ότι το πρόσωπό μου έμοιαζε με σκουπίδι, το στυλ μου ήταν άσχημο, πάντα είχαν κάτι να πουν.”

“Έλεγαν ότι είμαι άσχημη, με έσπρωχναν και με αγνοούσαν. Δεν είχα καμία πιθανότητα να δείξω ότι είμαι σπουδαίος άνθρωπος, αφού εκείνοι έβλεπαν μόνο την “άσχημη Celine”.

“Κάποια στιγμή δέχθηκα μέχρι και σωματική επίθεση και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ξεφύγω. Ποτέ δεν είπα σε κανέναν για αυτό, γιατί ντρεπόμουν.”

“Αλλά όλοι στο σχολείο ήξεραν ότι δεν ήθελα να επιστρέψω στην τάξη. Έλεγα συνεχώς ότι ήμουν άρρωστη ή ότι είχα γρίπη για να μην πάω στο σχολείο.”

“Πάντα ήθελα μεγάλο στήθος, το φυσικό μου μέγεθος ήταν το μηδέν. Ήθελα να είμαι όμορφη και να έχω μια κανονική ζωή, χωρίς να κρίνομαι.”

“Μάζεψα αρκετά χρήματα και ξεκίνησα από πολύ νωρίς. Ποτέ δεν είχα πάει σε πάρτι μέχρι τα 18 μου. Δούλεψα σκληρά και ξόδεψα όλα τα χρήματά μου στις χειρουργικές επεμβάσεις μου.”


“Τώρα αισθάνομαι τόσο καλά με τον εαυτό μου και είμαι επιτέλους χαρούμενη που μπορώ να ζήσω τη ζωή που πάντα ήθελα. Επίσης, η νέα μου εμφάνιση με κάνει να αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ. Αν κάποιος πει κάτι κακό για μένα, δεν με νοιάζει. Κανείς δεν μπορεί να με βλάψει άλλο.”

“Ως παιδί μου άρεσε η Πάμελα Άντερσον στο Baywatch. Πάντα ήθελα μεγάλο στήθος όπως εκείνη.”

“Σήμερα ακούω πολλά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κάποιοι λένε ότι είμαι όμορφη και κάποιοι άλλοι ότι είμαι πολύ πλαστική. Αλλά οι θετικές αντιδράσεις είναι περισσότερες από τις αρνητικές και οι άνδρες τρελαίνονται με την εμφάνισή μου.”

“Μετά τις πλαστικές, αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και έχω αφήσει πίσω μου τις κακές αναμνήσεις.”

“Αν βρεθώ τώρα με κάποιον από τους εχθρούς μου, θα τον αγνοήσω. Ποτέ δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να τους δείξω ποια είμαι, γι’ αυτό δεν αξίζει να μιλήσω ξανά μαζί τους.”

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr