Γυναίκα πήγε σε πλαστικό να κάνει λιποαναρρόφηση και της έβαλε κατά λάθος καινούργια μύτη
Www.true.gr

Γυναίκα πήγε σε πλαστικό να κάνει λιποαναρρόφηση και της έβαλε κατά λάθος καινούργια μύτη

Μια γυναίκα που πήγε να κάνει λιποαναρρόφηση στο Περού μετά το μπούλινγκ που δέχθηκε για το βάρος της, μίλησε για τη φρίκη που έζησε όταν ξύπνησε και είδε ότι ο πλαστικός χειρουργός της, της είχε κάνει πλαστική στη μύτη!

Η 41χρονη Mariela μοιράζεται την τρομακτική της ιστορία αποκαλύπτοντας πως ο γιατρός της, της είπε πως της έκανε και… «χάρη» που της έφτιαξε τη μύτη!

“Πήγα για λιποαναρρόφηση και ξύπνησα με μια νέα μύτη. Κι όχι με μια ωραία νέα μύτη, αλλά μ’ αυτό το πράμα,” είπε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι το ρινικό της διάφραγμα υπέστη σοβαρή βλάβη.

Η Mariela λέει ότι στράφηκε στην πλαστική χειρουργική επειδή πάλευε με το βάρος της σε όλη την παιδική της ηλικία.

“Η παιδική μου ηλικία ήταν δύσκολη. Ήμουν πάντα λίγο παχουλή και με κορόιδευαν στο σχολείο,” είπε.

Ήταν μόλις 19 ετών όταν αποφάσισε να κάνει μια «μικρή λιποαναρρόφηση» στην κοιλιά της ενώ επισκέφτηκε την οικογένειά της στο Περού.
“Συνάντησα τον ιατρό, ο οποίος ήταν διάσημος, την ημέρα που έφτασα.”

“Όταν μίλησα μαζί του και εξήγησα αυτό που ήθελα, εκείνος μου είπε ότι ήταν πολύ εύκολο και θα μπορούσε να το κάνει την επόμενη μέρα.”

Ωστόσο, η επέμβαση ρουτίνας μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν η Mariela ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι ο γιατρός της είχε κάνει ρινοπλαστική αντί για λιποαναρρόφηση.

“Όταν ξύπνησα, ένιωσα κάτι πάνω στη μύτη μου. Θυμάμαι ότι ούρλιαζα στο γιατρό για το λάθος του κι εκείνος μου είπε ότι μου έκανε χάρη!”

“Δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με τη μύτη μου πριν από την επέμβαση. Μου άρεσε.”


Η Mariela λέει ότι το πρήξιμο που είχε στη μύτη της δεν την άφηνε να καταλάβει «πόσο κακή ήταν η ζημιά».

Ο γιατρός, ωστόσο, τη διαβεβαίωσε ότι «μπορεί να ήταν πρησμένη, αλλά αργότερα θα έδειχνε τέλεια».

“Όταν βγήκαν οι επίδεσμοι, αυτό που είδα με τρόμαξε,” είπε η Mariela. “Από τότε, δεν είδα ποτέ ξανά το γιατρό που με χειρούργησε.”

Μα να πας για λιποαναρρόφηση και να σου κάνει πλαστική στη μύτη;; Και να στην κάνει κιόλας τραγική;; Δεν υπάρχει ο τύπος… Γιατρός από τα Lidl!

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr