Γυναίκα πήγε να πάρει τα ρούχα των παιδιών της από το σπίτι του πρώην άντρα της κι εκείνος την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι
Www.true.gr

Γυναίκα πήγε να πάρει τα ρούχα των παιδιών της από το σπίτι του πρώην άντρα της κι εκείνος την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι

Μια μητέρα έξι παιδιών από το Kansas πυροβολήθηκε το Σάββατο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στον οποίο είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Η 33χρονη Kristin Leigh Gile, πήγε με τον πατέρα της να πάρει τα πράγματα των παιδιών της από το σπίτι που έμενε με τον 33χρονο Randy Dean Gile στο Derby, στις 5μμ περίπου, αφού πίστευε ότι εκείνος ήταν στη φυλακή λόγω των πρόσφατων μηνύσεων που είχε κάνει εναντίον του στην αστυνομία.

Όταν η ίδια και ο πατέρας της έφτασαν στο σπίτι, είδαν ένα ασημί όχημα απ’ έξω, αλλά επειδή δεν το αναγνώρισαν, δεν σκέφτηκαν κάτι ανησυχητικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη σελίδα στο GoFundMe που έφτιαξε ο ξαδέλφος της Kristin, ο Randy είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να την παρακολουθεί.

Ο ξάδερφος της λέει ότι ο Randy άρχισε να πυροβολεί την Kristin και τον πατέρα της, τον 55χρονο Rick Florio. Ο Rick, πυροβολήθηκε αρκετές φορές ενώ η Kristin προσπάθησε να ξεφύγει από τις σφαίρες.Ο Randy πυροβόλησε στο στομάχι την πρώην γυναίκα του και την σκότωσε κι αργότερα αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τη σελίδα του GoFundMe.

Ο πατέρας της Rick υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς.

Οι φίλοι και η οικογένεια της Kristin την χαρακτήρισαν ως καλή μητέρα και φίλη.

Δυναμική, ευγενική, και πάντα έτοιμη να βοηθήσει τον οποιονδήποτε είχε την ανάγκη της. Ήταν η φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν”, είπε η φίλη της Amanda Smith στο KWCH .Σύμφωνα με το GoFundMe, η Kristin “προσπαθούσε απελπισμένα να βγει από έναν βίαιο γάμο.”

Επίσης, είχε περάσει λίγους μήνες σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών.”

“Πρόσφατα μετακόμισε με τα παιδιά της στους γονείς της, τον Rick και τη Lisa Florio, και ζήτησε να πάρει άμεσα,” σύμφωνα με τη σελίδα στο GoFundMe.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr