Γυναίκα περιστρέφει μωρό από τα χέρια, τα πόδια και τα κεφάλι και το θέαμα είναι τρομακτικό
Www.true.gr

Γυναίκα περιστρέφει μωρό από τα χέρια, τα πόδια και τα κεφάλι και το θέαμα είναι τρομακτικό

Ένα εκπληκτικό βίντεο δείχνει μια γυναίκα να κουνάει ένα μωρό από τα πόδια και τα χέρια και να το κρατάει από λαιμό ενώ εκτελεί ένα τρομακτικό «μασάζ».

Το εντυπωσιακό και παράλληλα τρομακτικό βίντεο που γυρίστηκε στο Καζακστάν δείχνει το μικροσκοπικό βρέφος να πέφτει από τη μία πλευρά στην άλλη και να περιστρέφεται στον αέρα.

Σε κάποιο σημείο η μασέρ, φορώντας μια μάσκα στο στόμα της, κρατά το μωρό από το λαιμό και περιστρέφει κυκλικά το σώμα του.

Η 35χρονη Larissa Orynbasarovna από το Αλμάτι του Καζακστάν καταγράφηκε στην κάμερα την ώρα που έκανε τη συγκεκριμένη θεραπεία και ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη πρακτική είναι ανακουφιστική για τα μωρά.

“Βοηθάω τα . Έχω συνεργαστεί με τόσα πολλά μωρά όλα αυτά τα χρόνια, πολλά απ’ αυτά είχαν αναπηρίες όπως στραβά πόδια και προβλήματα στο λαιμό. Το μασάζ μου τα θεραπεύει,” είπε η θεραπεύτρια.

Η Larissa είναι πιστοποιημένη μασέρ για έντεκα χρόνια και κάνει επίσης εκπαιδευτικά σεμινάρια σε φοιτητές.


Τα ακραία μασάζ της έχουν γίνει δημοφιλή στο Καζακστάν και οι γονείς πληρώνουν περίπου 8€ για την κάθε συνεδρία.

Το βίντεο των 60 δευτερολέπτων δείχνει το μωρό να φοράει απλά μια πάνα και να περιστρέφεται στον αέρα. Οι συνεδρίες της θεραπεύτριας διαρκούν από 10 έως 15 λεπτά.

Η 35χρονη κουνάει το παιδί από τα χέρια και τα πόδια του κατά τη διάρκεια της παράξενης θεραπείας.

Κάποια στιγμή, η θεραπεύτρια βάζει τα χέρια της γύρω από το λαιμό και το πρόσωπο του μωρού και περιστρέφει το σώμα του κάνοντας κύκλους.

Στο τέλος του βίντεο, η μασέρ κρατάει σφιχτά το πρόσωπο του μωρού, το οποίο αρχίζει να γκρινιάζει από τον πόνο.


Το μασάζ στα μωρά είναι μια μακρόχρονη παράδοση πολλών πολιτισμών και θεωρείται ότι βοηθά στην ανακούφιση του κολικού, στη μείωση του κλάματος και στην προώθηση της χαλάρωσης.

Αλλά η ακραία θεραπεία στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, προκάλεσε οργή.

Η Danielle Marie είπε: “Δεν πρέπει να μεταχειρίζεστε έτσι ένα μωρό. Τα οστά τους εξακολουθούν να αναπτύσσονται και είναι εύθραυστα,” ενώ η  Kingsley Daniels είπε ότι αυτή η θεραπεία είναι πραγματικό “βασανιστήριο.”

 

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr