Γυναίκα με Κατάθλιψη που Είχε να Λουστεί 6 Μήνες, Πάει σε Κομμώτρια και την Μεταμορφώνει
Www.true.gr

Γυναίκα με Κατάθλιψη που Είχε να Λουστεί 6 Μήνες, Πάει σε Κομμώτρια και την Μεταμορφώνει

Η Kate Langman είναι κομμώτρια που η ανάρτησή της έγινε viral, όταν μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία από μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση μαλλιών μιας πελάτισσας, που βρισκόταν σε ανάγκη.

Η Langman, μεταμόρφωσε μια γυναίκα που έπασχε από έντονη, εξουθενωτική κατάθλιψη.

Η κατάθλιψη είναι μια ψυχική νόσος που ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως. Πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν τα συμπτώματα της σε καθημερινή βάση και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πελάτισσα της Langman, είχε πέσει σε βαθιά κατάθλιψη, η οποία διήρκεσε περισσότερο από έξι μήνες. Στο διάστημα αυτό, είχε ουσιαστικά εγκαταλείψει να περιποιείται τον εαυτό της. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά της μετατράπηκαν σε ένα γιγαντιαίο μπερδεμένο κουβάρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Η νεαρή κοπέλα δεν είχε καμία ιδέα για το πώς να διορθώσει τα μαλλιά της, αλλά η Langman ήταν έτοιμη για την πρόκληση.

Η ανάρτηση της ιστορίας της Kate Langman, ανέβηκε στο διαδίκτυο στις αρχές Μαρτίου 2017.


Μέχρι σήμερα έχει σχεδόν 20.000 κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια που την συγχαίρουν για την συμπεριφορά της.

Διαβάστε την συγκινητική ανάρτηση της Langman παρακάτω:

«Εργάζομαι σε κομμωτήριο. Περίπου ένα μήνα πριν, είδα αυτή τη γυναίκα αναστατωμένη. Όταν ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια, μου είπε την ιστορία της. Έπασχε από βαθιά κατάθλιψη. Δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της για 6 μήνες. Πράγμα που σήμαινε ότι δεν έλουζε τα μαλλιά της».

«Τα μαλλιά της είχαν μετατραπεί σε μια τεράστια μπερδεμένη μπάλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Κλείσαμε ένα ραντεβού για την επόμενη ημέρα και εκείνη δεν εμφανίστηκε. 2 εβδομάδες αργότερα ήρθε και κλείσαμε ένα άλλο ραντεβού. Και για ακόμη μια φορά, δεν ήρθε. Στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα πολύ να την βοηθήσω».


«Έτσι, μια μέρα εμφανίστηκε και ξεκινήσαμε την μεταμόρφωση. Θα μου ήταν πιο εύκολο να κόψω τα μαλλιά της πολύ κοντά και να πετάξω το κουβάρι μαλλιών, όμως ήθελα να αφήσω το μήκος των μαλλιών της και το ήθελε και εκείνη».

«Ήθελα να την κάνω να αισθανθεί και πάλι όμορφη. Μας πήρε οκτώμισι ώρες η όλη διαδικασία. Τεσσεράμισι ώρες το χτένισμα, τρεις ώρες η βαφή και μισή ώρα το κούρεμα. Όμως, όλο αυτό άξιζε τον κόπο!»

«Όταν τελειώσαμε, είδα τη λάμψη στα μάτια της και τα μάγουλά της είχαν πάρει μια ρόδινη ροζ απόχρωση από τον ενθουσιασμό της, γιατί ένιωθε καλά με τον εαυτό της. Της άλλαξα την ζωή και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι πανέμορφη και πολύ ευτυχισμένη!»

Αυτή ήταν η όμορφη ιστορία της Langman!

Πανέμορφη — και δεν εννοούμε μόνο τα μαλλιά. Χρειαζόμαστε περισσότερες καλές πράξεις σαν της Kate στον κόσμο μας!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr