Γυναίκα Κερδίζει σε Διαγωνισμό και από το Γέλιο της Ξεκολλάει το Σαγόνι. (Σκληρές Εικόνες)
Www.true.gr

Γυναίκα Κερδίζει σε Διαγωνισμό και από το Γέλιο της Ξεκολλάει το Σαγόνι. (Σκληρές Εικόνες)

Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να κάνετε μεγάλο ταξίδι, καλό είναι να πάρετε μαζί σας κάτι για να σας κρατάει απασχολημένους. Πολλοί διαβάζουν βιβλία ή παίζουν παιχνίδια στο κινητό. Άλλοι πάλι φέρνουν τάμπλετ για να δουν κάποια σειρά.

Ένα ζευγάρι από την Κίνα πρόσφατα πήγε ένα ταξίδι 28 ωρών με το τρένο, ταξιδεύοντας από το Nanning προς το Shandong. Για να μην βαρεθούνε, πήραν μαζί τους τράπουλα για να παίξουν χαρτιά.

Το άκακο παιχνίδι είχε άσχημη εξέλιξη, ωστόσο, αφού η Mrs. Qiao έβγαλε το σαγόνι της όταν ενθουσιάστηκε υπερβολικά με το παιχνίδι. Αφού άνοιξε πολύ το στόμα της, άκουσε το σαγόνι της να σπάει και δεν μπορούσε να το κλείσει πλέον.Σύμφωνα με τον άντρα της, γελούσε και φώναζε πολύ δυνατά επειδή της είχε τύχε πολύ καλό χέρι. Αργότερα κατάλαβε πως το σαγόνι της είχε βγει από την θέση του και δεν μπορούσε να το κλείσει.

Χρειάστηκε 2 ώρες προσπαθειών για να μπορέσει να το κλείσει ξανά.Ο άντρας κάλεσε το προσωπικό του τρένου και τους μετέφεραν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στον σταθμό του Guilin. Φτάνοντας στην πόλη, υπήρχε ιατρικό προσωπικό που περίμενε στο τοπικό νοσοκομείο και μετά από 2 ώρες, το σαγόνι της ήταν στην θέση του.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr