Η γυναίκα και μεγάλο κόλπο στην κουζίνα - Μας έδειξε επιτέλους πως βγαίνουν οι λευκές ίνες από το κοτόπουλο
Www.true.gr

Η γυναίκα και μεγάλο κόλπο στην κουζίνα – Μας έδειξε επιτέλους πως βγαίνουν οι λευκές ίνες από το κοτόπουλο

I wish I knew this years ago.

Gepostet von Tip Hero am Mittwoch, 13. Mai 2020

Όταν μαγειρεύετε κοτόπουλο στο σπίτι, αν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε τα κόκαλα μπορείτε πάντα να αγοράσετε έτοιμα κομμάτια στήθος. Φαίνεται ότι θα ήταν έτοιμο για μαγείρεμα κατευθείαν από τη συσκευασία. Απλά μαγειρέψτε και απολαύστε, σωστά; Λάθος.

Έχετε αγοράσει ποτέ στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και χωρίς την πέτσα; Πάνω στο στήθος κοτόπουλου παραμένουν περίεργα μικρά λευκά κομμάτια που προεξέχουν από το κρέας. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτά; Είναι τένοντες.

Ευτυχώς, μόλις μάθαμε ένα εξαιρετικά εύκολο κόλπο που θα σας διευκολύνει τρομερά. Όταν η Mandy Klentz έμαθε αυτό το κόλπο, ήθελε να το μοιραστεί με τον κόσμο μέσω του TikTok.


Στο βίντεο, η Klentz δείχνει έναν πανεύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε τους λευκούς τένοντες από το κοτόπουλο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιρούνι και μια χαρτοπετσέτα (ή κάτι που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον τένοντα). Βάζει τον τένοντα ανάμεσα στα δόντια του πιρουνιού, και χρησιμοποιώντας μια χάρτινη πετσέτα για να πιάσει την άκρη του τένοντα, τον τραβά ολόκληρο με μία κίνηση!

Είναι εντυπωσιακό όταν το παρακολουθείτε. Είναι ένα κόλπο που θα μπορούσαν να μας το είχαν μάθει οι γιαγιάδες μας! Δεν θα μαγειρέψουμε ποτέ ξανά κοτόπουλο χωρίς να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κόλπο.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την Klentz να επιδεικνύει αυτό το κόλπο μαγειρικής.


@raising_kraziesBest cooking hack ever! ##cookinghacks ##tiktokmoms ##itsdinnertime ##cookingontiktok ##lifehack ##momsoftiktok ##whatsfordinner ##waitforit ##fyp

♬ original sound – raising_krazies

Αυτό το βίντεο μαγειρικής έγινε viral με πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές! Τώρα γνωρίζετε έναν εύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε τους τένοντες από το κοτόπουλο!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr