Γυναίκα καταγράφει τη διαδικασία του τεστ για τον κορωνοϊό και κάνει εκατομμύρια προβολές

Μια γυναίκα από τις Η.Π.Α. κατέγραψε τη στιγμή που της παίρνουν δείγμα για να της κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό και το βίντεο έγινε viral.

Η 24χρονης Κέλι Μιλς από την πόλη Salt Lake City των Η.Π.Α. κατέγραψε τη στιγμή που έφτασε στα επείγοντα για να της κάνουν το τεστ για κορωνοϊό. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η νεαρή γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι της πήραν δείγμα. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, με σκοπό να αφυπνίσει τους followers της και όσους το δουν για τη σημασία του social distancing, αν θέλουμε επιτέλους αυτή η πανδημία να λάβει ένα τέλος.

Στις 16 Μαρτίου της ζήτησαν από τη δουλειά να γυρίσει σπίτι καθώς παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Δυο μέρες αργότερα τα συμπτώματά της έγιναν χειρότερα και κάλεσε τον γιατρό της, ο οποίος της πρότεινε να πάει να κάνει τεστ για κορωνοϊό, στο South Jordan Health Center του University of Utah, όπου και κάλεσε για να κλείσει ραντεβού.

Μιλώντας στο Health.com, η ίδια είπε ότι το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της ζήτησε να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, με κλειστά παράθυρα, ώστε να εμποδίσουν τον ιό να εξαπλωθεί.

Με το αυτοκίνητό της έφτασε στη σκηνή όπου πραγματοποιούνταν τα τεστ σε πιθανά κρούσματα. Φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά υλικά έλεγξαν τη θερμοκρασία της και τα επίπεδα οξυγόνου, πήραν δείγμα από τη μύτη και τον λαιμό της μέσα από το παράθυρο του οδηγού και η όλη διαδικασία διήρκησε 10 λεπτά.

@kelleymills4

i had a stick in my brain for 30 seconds today wbu? WASH UR HANDS AND STAY HOME OK ##coronatime ##fyp ##coronavirus ##utah

♬ Its Corona Time – Red Knight