Γυναίκα Είχε Χρόνια Να Πλύνει Τον Κόλπ0 Της Και Αγχώθηκε Όταν Άρχισε Να Μυρίζει Ψαρίλα
Www.true.gr

Γυναίκα Είχε Χρόνια Να Πλύνει Τον Κόλπ0 Της Και Αγχώθηκε Όταν Άρχισε Να Μυρίζει Ψαρίλα

Μια 22χρονη γυναίκα είχε χρόνια να πλύνει τον κόλπ0 της και βγήκε στην τηλεόραση γιατί αγχώθηκε όταν άρχισε να μυρίζει… ψαρίλα!

Η Nu Nu παραδέχτηκε ότι πλένει σπάνια την ευαίσθητη περιοχή της όταν επισκέφθηκε τη νοσοκόμα Sarah – από την εκπομπή The Sex Clinic – επειδή ανησυχούσε ότι μπορεί να έχει πάθει βακτηριακή κoλπiτιδα λόγω της μυρωδιάς της… ψαρίλας στην κάτω περιοχή.

Η ασθενής από το Surrey, σχεδίαζε να μείνει μόνη της για ένα χρόνο μετά από τον επεισοδιακό χωρισμό της με το φίλο της – αλλά η υπόσχεσή της κράτησε μόλις έξι μήνες, αφού δεν άντεξε κι έκανε σ-εξ με δύο άντρες μέσα σε μόλις 48 ώρες.

Αποφασισμένη να βεβαιωθεί ότι ήταν «υγιής», η Nu Nu πήγε στη Sarah για μία εξέταση.

Η Sarah φοβήθηκε ότι η άσχημη μυρωδιά προερχόταν από κάποιο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα επειδή η Nu Nu έκανε σ-εξ χωρίς προφυλακτικό.


Όμως όταν η νοσοκόμα τη ρώτησε κάθε πότε πλένεται εκεί κάτω, η Nu Nu της απάντησε ότι είχε χρόνια να πλυθεί.

Τότε η νοσοκόμα παρότρυνε τη Nu Nu από δω και στο εξής να πλένεται συχνά και να χρησιμοποιεί ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή, καθώς τα αρωματισμένα σαπούνια μπορούν να επηρεάσουν τα ευαίσθητα επίπεδα βακτηρίων και το pH του κόλπou και μπορεί να οδηγήσουν εpεθισμό.


Αρκετοί χρήστες του Twitter ένιωσαν αηδιασμένοι και έκπληκτοι με το πώς μια νέα γυναίκα που έχει σ-εξουαλικές σχέσεις μπορεί να πλένει σπάνια τον κόλπo της.

Και με το δίκιο τους…

ΠΗΓΗ viralgreece.eu

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr