Γυναίκα Γέννησε το Μωρό του Αδερφού της Αλλά Αυτό Δεν είναι το Ακραίο της Υπόθεσης

Μια γυναίκα προσφέρθηκε για να χαρίσει στον αδελφό της και στον σύντροφό του το δώρο της μητρότητας, με το να γίνει παρένθετη μητέρα στο παιδί τους.

Η Chapelle Cooper, 27 ετών, από το Dalton της Cumbria, πρόσφερε το ωάριο της να γονιμοποιηθεί από το σπέρμα του συντρόφου του αδελφού της.

Ο Scott Stephenson – ο αδελφός της Chapelle – και ο σύντροφός του, Michael Smith, είναι τώρα περήφανοι γονείς μιας «εκπληκτικής μικρής κυρίας».

Η Harper Elizabeth Smith γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου, κάνοντας την Chapelle τόσο τη βιολογική της μητέρα όσο και θεία της.

Η Chapelle, η οποία είναι 27 ετών και έχει ήδη μια δική της κόρη, αποφάσισε να βοηθήσει όταν έμαθε για τις πολύπλοκες διαδικασίες και το κόστος της υιοθεσίας ή μιας παρένθετης μητέρας.

Το ζευγάρι, που ζει στο Μπλάκπουλ, δημοσίευση μια ανάρτηση στο Facebook, επαινώντας την «υπεράνθρωπη» Chapelle.

«Έχουμε εντυπωσιαστεί από τη δύναμη, την καρδιά και το θάρρος της Chapelle και ποτέ δεν θα μπορέσουμε πραγματικά να την ευχαριστήσουμε που μας έφερε στον κόσμο το τέλειο μικρό μας μωρό. Σε αγαπάμε περισσότερο από ό, τι φαντάζεσαι!» έγραφαν στην ανάρτηση.

Εξηγώντας την απόφασή της να βοηθήσει τον αδελφό της και τον αρραβωνιαστικό του, η Chapelle δήλωσε ότι δεν εμπιστευόταν κάποια ξένη να γίνει παρένθετη μητέρα.

Είπε: «Ο Scott και ο Michael μιλούσαν για υιοθεσία και ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν τόσα πολλά εμπόδια για να το καταφέρουν. Αναφέρθηκε και η παρένθετη μητέρα, αλλά υπήρχε το θέμα της εμπιστοσύνης σε κάποιον να το κάνει και ήταν επίσης πολύ ακριβό».

«Πάντα ήθελα ένα μωρό δικό μου», είπε ο Michael, προσθέτοντας ότι το να γίνει πατέρας είναι ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο Michael και ο Scott, που γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια και αρραβωνιάστηκαν το 2016, δήλωσαν ότι η εμπειρία έχει φέρει τους τρεις τους πιο κοντά από ποτέ.

Ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους, το ζευγάρι άρχισε να εξετάζει την υιοθεσία πριν προσφερθεί η Chapelle να αλλάξει τη ζωή τους.

Η Harper Elizabeth είναι τώρα έτοιμη να ζήσει με τους γονείς της στο Μπλάκπουλ, αλλά η Chapelle θα είναι ένα σημαντικό μέλος, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της θείας.

«Είμαι ακόμα ένα μεγάλο μέρος της ζωής της», είπε η Chapelle. «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω αν δεν την ξαναέβλεπα, γεγονός που το έκανε πολύ πιο εύκολο».

Ο Michael πρόσθεσε ότι αυτός και ο Scott θα είναι ειλικρινείς με την Harper Elizabeth αν ρωτήσει ποιοι είναι οι γονείς της και πρόσθεσαν για την πράξη καλοσύνης της Chapelle: «Είναι το πιο ανιδιοτελές και καταπληκτικό δώρο που μπορεί κάποιος να προσφέρει.»