Γυναίκα δείχνει πως να στύβεις το λεμόνι χωρίς να το κόψεις και μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα ξέραμε

Το ρητό λέει ότι αν η ζωή σας προσφέρει λεμόνια, φτιάξτε λεμονάδα. Αυτό είναι υπέροχο εάν έχετε έναν αποχυμωτή εύκαιρο. Διαφορετικά, το να βγάλετε χυμό από ένα λεμόνι είναι μια μπελαλίδικη διαδικασία.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να βγάλετε χυμό λεμονιού με το χέρι; Πρώτον, πρέπει να πάρετε ένα μαχαίρι και ένα ξύλο κοπής. Στη συνέχεια, πρέπει να συμπιέσετε το λεμόνι σε ένα φλιτζάνι ή ένα μπολ. Στη διαδικασία, να αφαιρέσετε τα σπόρια από το χυμό λεμονιού.

Μαντέψτε! Υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος! Οι χρήστες του TikTok ανακάλυψαν έναν εξαιρετικό τρόπο για να βγάλουν χυμό λεμονιού που δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από τα παραπάνω. Σοβαρά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ξυλάκι από σουβλάκι.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε φρέσκο χυμό λεμονιού για μια συνταγή ή σπιτική λεμονάδα, πιάστε ένα ξυλάκι και εφαρμόστε το στην άκρη του λεμονιού. Προσπαθήστε να μην το διαπεράσετε ολόκληρο. Στη συνέχεια, στοχεύστε την τρύπα που κάνατε στο λεμόνι πάνω από ένα μπολ ή ένα φλιτζάνι και πιέστε. Ο χυμός λεμονιού θα πέσει στο δοχείο, αλλά οι σπόροι θα παραμείνουν μέσα στο λεμόνι.

Ίσως να πιστεύετε ότι αυτό ακούγεται πολύ καλό, και αν ναι, δεν είστε μόνοι. Η χρήστης του TikTok Johanna Westbrook δεν περίμενε να δουλέψει αυτό το κόλπο, και αποφάσισε να το δοκιμάσει ούτως ή άλλως, φτιάχνοντας ένα βίντεο για το TikTok. Παρακολουθήστε το βίντεό της παρακάτω για να δείτε μόνοι σας εάν μπορείτε πραγματικά να βγάλετε χυμό από ένα λεμόνι με ένα ξυλάκι.

@johannawestbrookLegit didn’t think this would work ##lemonhack ##quickrecipes ##food ##foodhack

♬ original sound – johannawestbrook

Φαίνεται καταπληκτικό, έτσι δεν είναι; Μας κάνει να θέλουμε να πάρουμε μερικά λεμόνια και να φτιάξουμε λεμονάδα.

Δεδομένου ότι αυτό το ξυλάκι λειτουργεί τόσο καλά σε ένα λεμόνι, ίσως αναρωτιέστε αν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα πορτοκάλι ή σε λάιμ. Εξάλλου, φαίνονται παρόμοια και θα ήταν υπέροχο να έχετε φρέσκο χυμό πορτοκάλι χωρίς να λερώσετε τα πάντα. Η Westbrook ήταν επίσης περίεργη για το αν αυτά τα δύο εσπεριδοειδή θα περνούσαν το τεστ, οπότε αποφάσισε να το δοκιμάσει. Παρακολουθήστε τι συνέβη.

@johannawestbrookTrying the lemon hack with an orange and a lime ##cookinghacks ##foodhacks ##lemonchallenge ##lemonhack

♬ original sound – johannawestbrook

Αν και είναι λίγο απογοητευτικό που δεν μπορούμε να βγάλουμε χυμό με ένα ξυλάκι από ένα πορτοκάλι ή λάιμ, σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε ένα ξυλάκι την επόμενη φορά που θα θέλουμε χυμό λεμονιού.